Ahojte. Viete mi povedat aky je poplatok za vklad hotovosti na ucet na pobocke v Tatra banke? Dakujem
1,50 Eur ak to už nezdvihli
na svoj účet zadarmo, na iný myslim že 1,5..platí sa priamo tam. Je to pekný poplatok,ale vždy lepšie ako v uni, tam berú 4 eurá
Vkladali sme v robote na účet firmy a poplatok bol 3€
@katarinka24 na iny je to dost (na svoj zadarmo), ono sa to oplati ked vkladas takym piatim 🙂 radsej cez internet banking
Na svoj ucet alebo na ktorý máš oprávnenie zadarmo. Na ucet súkromnej osoby 1,50€ a na ucet firmy/podnikatelskej osoby 3€ 🙂
No neviem, ja som vkladala priamo v tatrabanke na účet tiez vedený v tatrabanke a poplatok bol 3 eura, aj v Slsp je 3 eura aj vo vúb 😶
A to v tb co som vkladala mojej sestre, ma bežný účet a poplatok bol 3 eura
@livia32 na vlastny ucet mas zadarmo
@livia32
nie na vlastny..to som vkladala na iny,ale vedeny unicredit a bola som priamo tam na pobocke a som si to aj chcela rozmysliet ked mi zahlasila poplatok,ale som to potrebovala mat rychlo,tak som obetovala..
tymto nas chcu naucit vyuzivat viac internetbanking, ale nie vzdy sa to dá :(
@sasava3 presne, nie vždy sa to dá, v čšob som mala vklady tuším za 1 euro, ale to som mala do 26tky ten výhodnejší balíček služieb,. A som si vravela, že OK tak to 1 euro dám akože za tú prácu tomu človiečikovi za prepážkou, ale 4 eurá mi príde dosť. Je to zdieranie. Na druhej strane, Mbank sa dá dať bez poplatkov, ale nevyhovovali mi práv ekvôli tomu, že nerobia z hotovosťou.
To je par eur, mozno aj menej 🙂 Ja chodim takto kazdy mesiac, nikdy som si nevsimla, ze by mi potom nejaku ohromnu sumu stiahli 🙂