Poplatky za vedenie účtu

soulmate9
1. aug 2024

Ahojte, viete mi prosím poradit, ktora banka pyta najnizsiu sumu poplatku, za vedenie konta? Mam vub tam je poplatok uz 7e, co sa mi zda prehnane... Chcem od njch odist. Dakujem za tipy

kikusenka1
1. aug 2024

@soulmate9 ja neplatím žiadne poplatky za vedenie účtu. Unicredit

soulmate9
autor
1. aug 2024

@kikusenka1 ďakujem 👍 toto mi poradila aj svokra. Odchadzam od Vub, dnes mi zdvyhli dekel 🫣

masinka
1. aug 2024

@soulmate9 M-bank, Fio zadarmo a bez podmienok, Tatra po splneni nejakych podmienok....

kikusenka1
1. aug 2024

@soulmate9 stačí tam len ked ti chodí mesačne minimálne 500 eur na účet a výpis si dáš posielať mailom. A máš to zadara

enmery
1. aug 2024

Aj ČSOB má zadarmo.

maranco
1. aug 2024

@soulmate9 Vo FIO máš bez akýchkoľvek podmienok bezplatne účet, k nemu 2 plastové karty (Visa+MC), výbery z ľubovolných bankomatov, vklady a výbery na pobočke, okamžité platby a sporiaci účet FIO konto s 3% úrokom kde môžeš kedykoľvek presúvať peniaze na bežný účet

Rozdiel medzi kartami.
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete

365 banka účet zadarmo, jednorázový poplatok 12€ je za plastovú kartu a poplatok 4€ je za cudzie bankomaty, nemajú okamžité platby

mBank účet zadarmo, karta 1,50€ mesačne, ak ňou platíš pravidelne aspoň 70€ tak je bezplatne, výbery z bankomatu nad 70€ bez poplatku, nemajú okamžité platby

solinkarka
1. aug 2024

mam vub platim 3e

zuzanka.zuzu
1. aug 2024

no napríklad ja mám VÚB bez poplatku, stačí splniť podmienky, rovnako ako v iných bankách, tak nechápem tomu nadšeniu z UniCredit 😂 úplne bez podmienok je FIO

blackberrymt
1. aug 2024

V SLSP mám bezplatne, ale treba splniť 3 alebo 4 podmienky, mať nastavený opakujúci sa prevodný príkaz, platby kartou nad 400e za mesiac a ešte niečo

maranco
1. aug 2024

@kikusenka1 v Unicredit by mi vadilo, že na účte vidíš pohyby len 2 roky dozadu, občas človek niečo hľadá staršie a už to nenájde, iba osobne ísť na pobočku za poplatok a tiež nemajú okamžité platby

kikusenka1
1. aug 2024

@maranco ja nehľadám pohyby z 2 rokov dozadu
Som v tej banke už 15 rokov a som s nou spokojná. Takže neriešim ine.

janai1
1. aug 2024

@kikusenka1 to nie je pravda. Taky účet už dávno v ponuke nemajú. V unicredit je základný účet bez podmienok a bez poplatku

janai1
1. aug 2024

@blackberrymt iba to. Sú 2 podmienky v slsp

selenka7
1. aug 2024

Mbank, som u nich odkedy prisli na Slovensky trh, neplatim nikdy za nic (vedenie uctu, karty, platby cez internet, platby kartou, vybery z uctu - tu je poplatok len ked vyberies menej ako stanovenu sumu).

selenka7
1. aug 2024

@maranco mBank maju okamzite platby. Poplatok je 20 centov.

maranco
1. aug 2024

@selenka7 nemajú, okamžitá platba je platba do 10 sekúnd, kedykoľvek aj víkend aj v noci
mBank má iba zrýchlenú SEPA platbu tá je ak pošleš do 14:00 a príde v ten deň.
https://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/lehoty-na-...

Okamžité platby poskytujú nasledovné banky:
Slovenská sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, Tatra banka, Raiffeisen banka, Fio banka, Revolut

selenka7
1. aug 2024

@maranco ok, tak sme sa nepochopili. Mala som na mysli tu zrychlenu.

soulmate9
autor
1. aug 2024

@zuzanka.zuzu zjavne tie podmienky nesplnam asi...

crazy_cat_lady
1. aug 2024

@enmery ja mam csob a platim 6 eur mesacne, cize asi to zadarmo nie je .. :D

ptvw
1. aug 2024

@kikusenka1 mne dnes strhli 8 eur...až mi zbehlo...a furt si len preposielam 400 z jedneho na druhy...tak neviem ci doteraz to bola chyba alebo co

mamatroch
1. aug 2024

@soulmate9 tiez som v UniCredit. Jedina podmienka neplatenia mesacneho poplatku je, aby Ti mesacne na nom pristalo 400 €

mamatroch
1. aug 2024

@ptvw tiez sme to tak riesili, ked som bola na rodicaku

soulmate9
autor
1. aug 2024

@solinkarka to ste sa tu prišli pochvalit? Aj ja som platila 3e ked som bola studentka...

enmery
1. aug 2024

@crazy_cat_lady Tak ja za to nemôžem, že si to nevieš nastaviť😉Ja mám smart účet už roky rokúce zadarmo, bez podmienok😉

maranco
1. aug 2024

@ptvw UniCredit od 1.8.2024 menila cenník, neposlali ti info?

elanor
1. aug 2024

@soulmate9 napr. Fio banka. Neplatis ziadne poplatky, ani nemusis ponit ziadne podmienky

sima234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
solinkarka
1. aug 2024

@soulmate9 ja nie som studentka 😀

akab
1. aug 2024

@crazy_cat_lady pozrite si Smart od CSOB. Stačí myslím prepnúť v internetbankingu. Pozrite si, či vám to vyhovuje.

soulmate9
autor
1. aug 2024

@solinkarka no každopádne mi to je uplne jedno. Prisla som si po radu a nie vediet, ze kolko vam strhavaju za vedienie konta.