Ahojte, viete mi prosím poradit, ktora banka pyta najnizsiu sumu poplatku, za vedenie konta? Mam vub tam je poplatok uz 7e, co sa mi zda prehnane... Chcem od njch odist. Dakujem za tipy
@kikusenka1 ďakujem 👍 toto mi poradila aj svokra. Odchadzam od Vub, dnes mi zdvyhli dekel 🫣
@soulmate9 stačí tam len ked ti chodí mesačne minimálne 500 eur na účet a výpis si dáš posielať mailom. A máš to zadara
Aj ČSOB má zadarmo.
@soulmate9 Vo FIO máš bez akýchkoľvek podmienok bezplatne účet, k nemu 2 plastové karty (Visa+MC), výbery z ľubovolných bankomatov, vklady a výbery na pobočke, okamžité platby a sporiaci účet FIO konto s 3% úrokom kde môžeš kedykoľvek presúvať peniaze na bežný účet
Rozdiel medzi kartami.
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete
365 banka účet zadarmo, jednorázový poplatok 12€ je za plastovú kartu a poplatok 4€ je za cudzie bankomaty, nemajú okamžité platby
mBank účet zadarmo, karta 1,50€ mesačne, ak ňou platíš pravidelne aspoň 70€ tak je bezplatne, výbery z bankomatu nad 70€ bez poplatku, nemajú okamžité platby
mam vub platim 3e
no napríklad ja mám VÚB bez poplatku, stačí splniť podmienky, rovnako ako v iných bankách, tak nechápem tomu nadšeniu z UniCredit 😂 úplne bez podmienok je FIO
V SLSP mám bezplatne, ale treba splniť 3 alebo 4 podmienky, mať nastavený opakujúci sa prevodný príkaz, platby kartou nad 400e za mesiac a ešte niečo
@kikusenka1 v Unicredit by mi vadilo, že na účte vidíš pohyby len 2 roky dozadu, občas človek niečo hľadá staršie a už to nenájde, iba osobne ísť na pobočku za poplatok a tiež nemajú okamžité platby
@maranco ja nehľadám pohyby z 2 rokov dozadu
Som v tej banke už 15 rokov a som s nou spokojná. Takže neriešim ine.
@kikusenka1 to nie je pravda. Taky účet už dávno v ponuke nemajú. V unicredit je základný účet bez podmienok a bez poplatku
@blackberrymt iba to. Sú 2 podmienky v slsp
Mbank, som u nich odkedy prisli na Slovensky trh, neplatim nikdy za nic (vedenie uctu, karty, platby cez internet, platby kartou, vybery z uctu - tu je poplatok len ked vyberies menej ako stanovenu sumu).
@selenka7 nemajú, okamžitá platba je platba do 10 sekúnd, kedykoľvek aj víkend aj v noci
mBank má iba zrýchlenú SEPA platbu tá je ak pošleš do 14:00 a príde v ten deň.
https://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/lehoty-na-...
Okamžité platby poskytujú nasledovné banky:
Slovenská sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, Tatra banka, Raiffeisen banka, Fio banka, Revolut
@zuzanka.zuzu zjavne tie podmienky nesplnam asi...
@enmery ja mam csob a platim 6 eur mesacne, cize asi to zadarmo nie je .. :D
@kikusenka1 mne dnes strhli 8 eur...až mi zbehlo...a furt si len preposielam 400 z jedneho na druhy...tak neviem ci doteraz to bola chyba alebo co
@solinkarka to ste sa tu prišli pochvalit? Aj ja som platila 3e ked som bola studentka...
@crazy_cat_lady Tak ja za to nemôžem, že si to nevieš nastaviť😉Ja mám smart účet už roky rokúce zadarmo, bez podmienok😉
@soulmate9 ja nie som studentka 😀
@crazy_cat_lady pozrite si Smart od CSOB. Stačí myslím prepnúť v internetbankingu. Pozrite si, či vám to vyhovuje.
@solinkarka no každopádne mi to je uplne jedno. Prisla som si po radu a nie vediet, ze kolko vam strhavaju za vedienie konta.
@soulmate9 ja neplatím žiadne poplatky za vedenie účtu. Unicredit