Ahojte chcela by som sa informovat teda dnes som bola na pobocke poziadat o spotrebny uver ponukli mi 3500€ mozem sa opytat ci ma niekto skusenost s tym ze ked mu banka sama ponukla financie ci mu ich aj v zavere schvalila ? Dakujem
@zobaka ano posielala som aj nejake papiere atd lebo dostavam len matersku vyzivne a pridavky
@ivetka1445 neber ho, zamotas sa, pockaj kym nezacnes pracovat
@zobaka myslis ze by to na matersku odklepli ? ja si myslim ze nie
@ivetka1445 pravdepodobne neschvalia
Áno, poznám prípad, že ponúkli a nakoniec nedali. Ja som momentálne od konca októbra PN (tehotná) a aj mne vyvolávali a núkali mi spotrebák 😅
@zobaka aj ja si myslim
@mima1608 no tak to bude asi aj moj pripad ze skor nie ako ano 😊😁
nie nie je to garantovane, kazdy uver aktualne podlieha schvaleniu aj ten predschvaleny - a kedze materska sa akceptuje iba do vysky rodicovskeho prispevku a aj to iba v kombinacii s inym prijmom ak si sama ziadatelka, tak ti ho na 100% neschvalia a este aj budes mat zaznam o neschvalenej ziadosti
inak v profile mas tri deti - ak si sama ziadatelka a z prijmu odpocitaju zivotne minumum na teba a deti, tak ti vlastne ostane ziadny prijem na pripadny uver (to len pre ilustraciu, kedze samotny rodicak ako prijem nestaci)
@petamich samozrejme chapem ja som to tej pani hned hovorila no nejak moc naliehala😂
@ivetka1445 tak asi si potrebovala ciarku spravit - mne tak minule volala z mBank a ja som ju presviedcala, ze to je zbytocne a ona ze to nevieme, ci je 😂 no budem ju ja presviedcat, este som si pomyslela, ze maju nejaku novinku, tak si vravim, ze okej ked to pojde aspon prenesiem uver z Tatry kde na stvu mesacnym poplatkom za ucet...tak sme vyplnali ziadost a v casti prijem sa zasekla, lebo moznost rodicak tam samozrejme nemala a este, ze dam tam UPSVaR ako zamestnavatela a ja ze ci je sisi, ved ja u nich nepracujem, len mi davku posielaju 😵💫😵💫 nad moje pochopenie niekedy tieto slecny/panie
@petamich Tak to mala pani /slecna odvahu 😂 teda no akoze v kazdom pripade by som sa potesila keby schvalily dost by mi to pomohlo ale asi sa mozem rozlucit 😁
to je dost nizka suma, to hovoria na pockanie, ci je to schvalene, ak to potrebovali niekde posielat, asi nemate dostatocny prijem, urcite sa nezadlzuj, ked napr. nepracujes