Pomôžme si vzájomne.

pepe12333
7. apr 2020

Dobrý deň . Všetci spoločne čelíme ťažkým časom spôsobeným globálnou pandémiou SARS-CoV-2. Situácia nás zastihla nepripravených a tak mnohí ľudia potrebujú rôznu pomoc. Prihláste sa, ak "hľadáte pomoc" alebo chcete "poskytnúť pomoc". Vzájomne to zvládneme. Tak znie motto novej stránky https://www.vzajomne.sk/
Kde si môžu ľudia navzájom pomahať . Či už fin. , dovoz jedla , doučovaním a pod .

Snáď sa nikto nenahnevá reklamou , kedže o tom média mlčia tak rád podporím tento projekt aspoň takto . Snáď to admini podporia a neoznačia ako reklamu . Nie je to môj projekt a, ale rád pomahám ...

zarabajteraz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evika10
25. máj 2020

Doby deň nájde sa niekto kto mi podaruje mobil nemôžem si dovoliť kúpiť mám tri deti a muž má nech žijem iba s rodičovskeho príspevku

pepe12333
autor
26. máj 2020

@evika10 Skuste napisat na tu stranku a priložte nejaky kontakt na vas (Email , Messenger a pod) . Budem vam držať palce aby sa našla nejaka dobra duša , ktora vám podaruje 🙂 .

perikleus
15. okt 2024

Dobrý deň ak viete o niekom ,kto fakt potrebuje pomoc (materialnu,finančnu ,duchovnú podporu,...),napíšte bud sem,alebo spravu.Pokial chodíte s otvorenými očami a srdcom ,určite viete o niekom (dôchodca,vdova,mnohodetná rodina,slobodná mamička s dieťaťom,....)Dakujem.