Potrebovala by som danove priznanie urobit.vie mi s tym niekto pomoct?dakujem
@fatamorgana1 zbehni na daňový úrad, tam by ti s tým mala nejaká daňováčka pomôcť, aspoň v BA to robia...
pozri na týchto stránkach , máš ta zoznam daňových poradcov.
@fatamorgana1 Napis IP.
@momoqui Prepac,ale myslis,ze uctocnicky nemaju deti a nie su tiez na MD,RD?! 😁😉
@fatamorgana1 V NR ti tiež na DÚ poradia. Treba zobrať všetky papiere čo máš a oni ti už povedia čo a ako. Poprípade si to skús vopred na nečisto vyplniť podľa toho čo vieš, a oni ti už presne povedia... aspoň mne vždy skontrolovali a pomohli... určite to vyjde lacnejšie ako účtovnícka firma. Potom je ešte možnosť nájsť si na nete nejaký program na daňové priznania a stiahnuť si testovaciu verziu zadarmo a tam si to skúsiť urobiť...
Ja som mala na mysli niekoho z mk.dakujem
@majusqa77 Tak mas pravdu,ze aj popri...Ale ja som si ju teraz fakt uzila-mala som len fakt nejakych ludi a co som chcela😉.
Inak mna vzdy na DU odbili,ze nie su povinny mi poskytovat ziadne info a nie su poradenska kancelaria. Fakt by som rada vidiet tu ochotnu pracovnicku,ktorej donesiem vsetky doklady a ona mi spravi DP zadarmo.😁
@evittam vies co? ja som sa raz pytala na Du a povedala mi taku kravinu, ze som sa rovno otocila a isla som prec... ..muz ked bol raz zaniest danove, tak mu to kazala opravit - samozrejme na zle, tak som tam musela ist aj tak potom ja.. ..a potom mi raz teta povedala, ze ona len prebera danove, ona s tym nic nema 🙂 tolko moje 3 skusenosti 🙂))
@anka2015 No ver tomu,ze su tam zeny,ktore tomu ledva rozumeju a je ich dost...bohuzial a cest vynimkam. Ja som sa uz velakrat stretla s tym,ze ak som dostala od nich nejake vyrozumenie o tom,ze mam niekde chybu a bola som sa spytat teda kde a co treba ( sme ludia,mozme sa pomylit) tak odpovef bola:....neviem,mne len svieti hviezdicka v PC....no skoro ma porazilo...Tak zodpovedny pracovnik ma vyzve na opravu a ani sam nevie coho......😀😫
Co sa tyka faktur tie nema len pravnicka osoba...😉
na Daňovom vám neurobia účtovníctvo, dokonca ani len s tým vypísaním DP nepomôžu... niektoré ani nevedia a ani nemajú na to čas a kapacity.... to by im tam chodili všetci a z čoho by žili účtovníčky
napíšte konkrétne, čo chcete spraviť, či účtovníctvo za rok 2016, alebo len vypísať konečné daňové priznanie... potom sa vám určite niekto ozve a pomôže...
🙂🙂 ...ano , mne to tam svieti ... poznám , poznám
A kolko mas toho? Bezne ti to nikto nespravi zadarmo nakolko treba tomu venovat dost casu.... pri mensej FO tak okolo 50 eur... ale ak toho nemas vela tak pomozem ...
@quellin mam dve potvrdenia o prijme za rok 2016. A potrebujem urobit dan priznanie kvoli vyrovnavke dani
@evittam účtovníctvo samozrejme nerobia, ale s vyplnením daňového v pohode pomôžu, poradia... osobná skúsenosť 🙂 a nie len moja 🙂 nehovorím, že bachneš babe na stôl papiere a vypiješ si kávičku kým ti to ona vyplní, ale normálne poradia. Možno nie každá, ale tak asi som mala šťastie...
@fatamorgana1 ak si zamestnaná tak ti to urobí terajší zamestnávateľ, ak si počas roka 2016 mala len príjmy zo závislej činnosti.. t.z. žiadne iné príjmy... Ak zamestnaná už nie si, tak potrebuješ vyplniť daňové priznanie typu A... to je to najjednoduchšie 🙂
To je pre priatela.bol zamestnany a teraz uz nie je.a potrebujeme urobit danove.
@fatamorgana1 ak mas potvrdenia, otazka par minut roboty a investicia mozno 10 eur 🙂
@majusqa77 okto by bolo super
@fatamorgana1 treba sa obratit na uctovnicku firmu tu je to skor o plienkach 🙂