Pomoc ohľadom úveru

1. okt 2024

Pracuje niekto v banke?? Potrebujem.poradit ohladom uveru

amonet
1. okt 2024

pytaj sa

autor
1. okt 2024

@amonet ahoj.pracujem v zahraniči a chcela by som.si zobrať uver tak 40000 na byt ale ma to hačik.som.stale napisana na uvere co ma expriatel.Tvrdi ze on tam uz bol ze mam tam ist ja ale podla mojich info o to aby ma odtial dali preč ani nepožiadal .Najhorsie zs je stale v omeškani a ja som uz zufala lebo musim.tu pracovat inak by mi to nedali.Uz tu pracujem od januara a viem ze musim mať cca 7mes.naj s toho isteho hotel na ucer vyplatuco mam ale toto ma.brzdi.Da sa to urobit na dialku aby ma s toho uveru dali preč a ja si mohla zobraý na seba?? Ja zarobim pekne a nemam ziadne velke vydavky

amonet
1. okt 2024

nuz, toto ak nechce on riesit musis riesit sudom. podanie na vysporiadanie podielov, ak mu to banka nedovolila znamena ze nema dostatocny prijem nato

noami12
1. okt 2024

Bud dostačujúci, alebo by mohol možno zmeniť ručiteľa ( ale ci ma koho dat je otázne) ďalšia vec je že aj ako ručiteľ, ak ex meskal zo splátkami tak tým pádom nemáš vďaka nemu dobrú bonitu - aspoň dávnejšie to tak bolo že aj ručiteľ už bol v záznamoch. Ešte by som možno na tvojom mieste si požiadala o bankový register cez internet a pozrela sa doňho ci tam nemáš negatívne záznamy.

tundra
1. okt 2024

Toto nie je hacik,to je riadna kotva...

stlienka1979
Odpoveď bola odstránená
Zobraz