Ahojte, práve nám prišla pokuta za to ze nebola zaplatená dialnicna. Môj muž mi tvrdí, že platil ročnu niekedy v máji, v hotovosti 60e. Bloček nemá. Kontrolovali sme to online a naozaj tam nie je evidovaná. Možno sa ten zamestnanec pomýlil a dal mu len mesačnú? Toto sa asi už nedá zistiť? Diaľnicu využívame tak 3x rocne. Môžme očakávať aj ďalšie pokuty, ak nás odfotili?
@mazisika určite viackrát 😞 škoda ze to neplatil kartou.
a kolko je ta pokuta? kolko vam prislo platit?
a prišlo vám to SMS alebo oficiálne z polície?
Toto sa stalo aj nám. Bohužiaľ nič s tým nespravis, ak nemáš doklad že si tu diaľničnú mala
Muž si nevšimol pri platení rozdiel za mesačnú a rozdiel za ročnú diaľnic u známku?
Lebo platiť za ročnú a platiť za mesačnú je dosť rozdiel
Skontroloval si potom ŠPZ, či dal správnu, prípadne, či pracovník pumpy správnu zadal? Teraz už s tým nespravíte asi nič.
Skorej preklep v evidencnom cisle... a to nedaval napriklad email pri kupe ze by si to vedel skontrolovat pre ake auto bola kupena? Lebo cez online sa tam vyplna.
Neviem kde sa stala chyba. Možno aj ten preklep. On je niekedy taky upnonahlany, vôbec nepočítal asi s tým ze niečo také sa môže stať. Dáme si na to väčší pozor. Pokuta nám prišla 150e. Nech čert berie, nevadí bude to poučenie. Len nech už nechodia ďalšie 😠😞
Nabudúce pred cestou si kúpte známku na stránke https://eznamka.sk/ a možno vám bude staciť aj 1 dňová/10 dňová.
ale budú, budú, len si spor.
Skus cez call centrum ci na vasu spz bola kupovana dial.znamka (akakolvek). Mozno to vedia takto spätne dohladat. Moze sa stat ze sa stal preklep a manzel to neskontroloval ked ju kupoval.
Ja som tak kupovala sefovi dialnicne znamky cez e-znamka. Dal mi jednu zlu špz. Časom prisla pokuta za jazdu po dialnici. Nedalo sa s tym uz nic robit. Jazdil pomaly pol roka a pokutu dostal jednu
ked to zaplatite tusim do 10 dni, tak iba 100 € 🙂
@falbala132 áno, mne sa podarilo toto istý aj minulý rok aj tento, do 10 dni 100€
Musím ťa sklamať, tento boj asi nevyhráte. Mne sa stalo, že som si kúpil na pumpe diaľničnú známku a šiel na diaľnicu. O pár mesiacov som dostal pokutu, dosť mastnú. Keď som zisťoval čo sa stalo, tak som zistil, že v NDS platbu nespárovali kvôli chybe v systéme. Proste platbu poslali naspäť a hotovo. A teraz to najlepšie... Na okresnom úrade mi povedali, že takých prípadov tam majú celú kopu. Ale so štátom sa môžeš len súdiť a tak to radšej všetci zaplatia. Jedinou radou bolo, že to môžem dať do telky do ,,Občan za dverami"
Prišiel vám normálne list ? Aj s fotkou?
A teda ak ste chodili často po diaľnici asi by som ocakavala aj ďalšie pokuty
@falbala132 prave to citam do 15 dní to je za 100e. No nekup to 😉
@klarissa25 áno doporučený list
@klarissa25 ja som napriklad omylom vybehla na dialnicu a akurat taky usek, ze tam automaticky skenuje kazde auto.
@autorka hej, ja som vtedy skoro ten list nedocitala do konca a zaplatila by som tych 150 😀
@klarissa25 išli sme možno 3x ešte ale tak my sme si mysleli ze je to uhradené
@falbala132 ja tiež 😀
Tak to je teraz jedno už...
Diaľničnú známku JEDINE cez eznamka.sk.Dojde ti potvrdzovaci mail aj sms a pekne si to vieš skontrolovať či je naozaj kúpena.A pred skončením ti dojde upozornenie.
Nabudúce budete mudrejsi
@doriiis už len takto budeme kupovať
@falbala132 kľudne mozes vybehnúť na diaľnicu aj bez známky, len ju treba ešte v daný deň do polnoci kúpiť a všetko bude v poriadku.
Pridu dalsie este. Mamina isla na dovolenku zistila ze nema zaplatene prisla za ten den kedy odisla a druha prisla z dna ked sa vracala. Musela zaplatit obe pokuty
Ak ste šli po diaľnici viackrát, myslím že je tom liste pisane- že ak si teraz kúpiš diaľničnú, tak pokutu za ostatné razy, kedy si šla po diaľnici bez diaľničnej ti už pokutovať nebudú.
Čiže 100 eur pokuta ak zaplatíš do 15 dní + diaľničná.
Precitaj malé písmenká.
bohuzial, ked ju kupoval v hotovosti a blocek nema, tak sa to asi neda nijak dohladat a dopatrat sa k tomu. isli ste viackrat po dialnici, ci len tento jedenkrat, co vam prisla pokuta?