Ahojte, má niekto skúsenosti s touto poisťovňou, čo sa týka hromadnej žaloby alebo konkrétnej žaloby za nevyplatenie poistky? Prípadne má niekto už vyriešený problém s nedoplatkom alebo podvodmi tejto poisťovne? Diskusií je po nete dosť, oklamaných ľudí ešte viac, ale nikde som sa nedočítala o konkrétnom postupe alebo ako dopadli tí, ktorí sa s nimi súdili. Prosím napíšte svoje skúsenosti. Ďakujem.
@kacenka78 Ďakujem za odpoveď. Pekný deň.
ach jaj,tak vidim,ze je nas onmoho viac..presla som uz kadecim,vdaka ich arogancii je akakolvek komunikacia nemozna,pokusala som sa o to takmer 2 roky-vyplatili mi po 15 rokoch asi 40 perc. zo zmluvnej poistky-no az som ich dala vdaka pravnej pomoci-p.dutko z presova-na sud.uz boli vytycene 3 terminy,zo vsetkych saospravedlnili,tak vididm,ze je to beh na dlhe trate..a vysledok-uvidim,dam vam vediet jana z presova
Prosila by som kontakt na toho pána z Prešova, tiež mi nevyplatili polovicu poistnej sumy.
@jankulicek davali sme individualne zaloby, niektore spory ukoncene v nas prospech, niektore su este na krajskom sude s odvolanim...