Poisťovňa Rapid Life

jankulicek
16. máj 2014

Ahojte, má niekto skúsenosti s touto poisťovňou, čo sa týka hromadnej žaloby alebo konkrétnej žaloby za nevyplatenie poistky? Prípadne má niekto už vyriešený problém s nedoplatkom alebo podvodmi tejto poisťovne? Diskusií je po nete dosť, oklamaných ľudí ešte viac, ale nikde som sa nedočítala o konkrétnom postupe alebo ako dopadli tí, ktorí sa s nimi súdili. Prosím napíšte svoje skúsenosti. Ďakujem.

kacenka78
17. máj 2014

@jankulicek davali sme individualne zaloby, niektore spory ukoncene v nas prospech, niektore su este na krajskom sude s odvolanim...

jankulicek
autor
19. máj 2014

@kacenka78 Ďakujem za odpoveď. Pekný deň.

jana7
5. nov 2014

@kacenka78 prave tuto diskusiu hladam, normalnou cestou nie je mozne sa dostať k peniazom?

kacenka78
5. nov 2014

@jana7 aku normalnu cestu mas na mysli? bez podavania zalob? zavisi, v akom vztahu si k RLife, svokre vyplacali pred rokom poistku, sice nie tolko, kolko mala dostat, ale aspon nieco...

jnvrgv
15. dec 2014

ach jaj,tak vidim,ze je nas onmoho viac..presla som uz kadecim,vdaka ich arogancii je akakolvek komunikacia nemozna,pokusala som sa o to takmer 2 roky-vyplatili mi po 15 rokoch asi 40 perc. zo zmluvnej poistky-no az som ich dala vdaka pravnej pomoci-p.dutko z presova-na sud.uz boli vytycene 3 terminy,zo vsetkych saospravedlnili,tak vididm,ze je to beh na dlhe trate..a vysledok-uvidim,dam vam vediet jana z presova

andu9
26. feb 2015

Prosila by som kontakt na toho pána z Prešova, tiež mi nevyplatili polovicu poistnej sumy.

666peter666
Odpoveď bola odstránená
Zobraz