Poisťovňa Novis

13. sep 2023

Národná banka Slovenska rozhodnutím zo dňa 01.06.2023 odobrala povolenie na vykonávanie poisťovacej činnosti spoločnosti NOVIS Insurance Company,.
Celá rodina sme tak boli poistení, muž platil poistku nahovoril ho na to kamarát rýchlokvasený poisťovací agent . V sobotu
sme mali úraz, asi sa môžeme rozlúčiť s poistným plnením. Do dnes som ani netušila že muž svoju starú poistku zrušil a má novú.
Akú máte skúsenosti s touto poisťovňou?

annnna18
13. sep 2023

Muzova rodina cela tam bola poistena ale ako sme zistili ze krachuju hned vypovedali zmluvy a prepoistili sa inde. Odkupna hodnota im ale bola v pohode vyplatena. Tak jak by som sa asi nebala, len zacni to riesit hned

martinp288
13. sep 2023

Ak ešte nedošlo k likvidácii, tak poistné plnenie si môžeš žiadať. Teoreticky by to šlo aj potom, nakoľko v týchto prípadoch zvykne poistný kmeň prevziať iná poisťovňa.

autor
13. sep 2023

@martinp288 veď o to môžeme požiadať iba po ukončení liečby, ak som dobre pochopila, nie?
V našom prípade de budú ešte mesiace

martinp288
13. sep 2023

@autor Neviem ako to má Novis, ale iné poisťovne ak ide o úraz, tak tam to je väčšinou podľa ocenovacích tabuliek... Čiže netreba čakať na ukončenie liečby. Treba pozrieť poistné podmienky, aké sú podmienky plnenia.