Poisťovňa Dôvera - ročný poplatok

ticko
21. sep 2020

Ahojte poslali už prosím niekomu ten ročný poplatok?

maja170
21. sep 2020

Mne zatiaľ prišlo len písomne vyrozumenie o sume ktorú mi preplatia.

20erika07
21. sep 2020

Spytam sa hlupo asi, ale na zaklade coho chodi preplatok zo zdravotnej? Ja som nikdy nemala, a segra mala, od coho to zavisi vlastne? Dakujem 🙂

ticko
autor
21. sep 2020

@maja170 áno písomne mi prišlo ešte minulý mesiac a vychádza to že bi to už mali posielať

adula12
21. sep 2020

@20erika07 mojim detom tiez nikdy nic neprislo. to sa o to ziada ci ako? mne chodi od nich len mail, ze v lekarni sme vybrali liek v takej a takej sume. ale za dva roky mi ani korunu nedali.

ticko
autor
21. sep 2020

@adula12 mne tiež nikdy nechodili keďže som bola zamestnaná tak vtedy to rieši vraj zamestnávateľ teraz som dostala lebo som bola rok na PN a teraz som na invalidnom

lauriema
21. sep 2020

@adula12 Aši ste boli malo chorý, no neviem nám vždy preolatia tak okolo 20e raz tuším 70 to boli tiež netuším od čoho to za isi

adula12
21. sep 2020

@lauriema a to musi byt nad niekolko eur? je pravda, ze decka nebyvaju chore, a ked ano, tak na volnopredajne lieky. a to si o to ziadas ci automaticky ti poslu?

lubka73
21. sep 2020

@ticko asi myslis preplatok / nie poplatok / po rocnom zuctovani

slavkakarol
24. sep 2020

Pracujem pre Dôveru a lieky alb očkovania sa napríklad prepláca štvrť ročne ale cez aplikáciu si viete pozrieť koľko máte nárok na preplatenie

ticko
autor
29. sep 2020

@slavkakarol ja som zle písala chcela som vedieť kedy posielajú preplatky z ročného zúčtovania

poleva
24. okt 2020

@ticko stále nič neposlali, vraj majú na to 60 dní

ticko
autor
26. okt 2020

@slavkakarol keď pracuješ pre dôveru tak asi vieš kedy posielajú preplatky

poleva
26. okt 2020

@slavkakarol ročné zúčtovanie z poistneho sa tu rieši a nie doplatky za lieky 🙂

slavkakarol
27. okt 2020

Dobrý deň
Očkovanie s prepláca quartalne príde mail o nároku na preplatenie alb v aplikácii ukazuje preplatok a sa sa uplatniť priamo cez aplikáciu na účet.
Ročne u platenie sa dá do konca marca vtedy aj poisťovňa robí uzávierku predošlého roka vtedy príde mail alb upozornenie na mail.