Nazdar mam taku otazku nevim ci mi budete vedet pomoct ale skusim... isol som na pumpe a spolujadec stojateho auta otvoril dvere a najebal mi do auta zlomil mi spetak a prevalil blatnik..(nebol majitel auta) po dohode zo spolujazdcom povedal ze opravy mi zaplati. Na druhy den sa mi mal ozvat ale neozval sa potom dni som mu napisal ze by som to radsej riesil cez poistku nato on kontaktoval majitela auta ale on odmieta spolupracovat a tvrdi ze on nic nespravil.. myslis ze mam nejaku sancu cez policiu? Mam aj svedka co sedel vedla mna
@ressius mal si s nimi spisat zaznam o nehode, podpisy, urobit fotodokumentaciu... Teraz neviem.. Teoreticky - je objektivna zodpovednost, mal by zodpovedat majitel auta. Este raz majitela poziadaj o sucinnost s tym, ze ak nebude suhlasit, pojdes na policiu, vypytas si kamerovy zaznam z pumpy.
a vyjadruj sa slusne.., chapem, ze si nahnevany.
@ressius zodpovedny je majitel toho auta, dufam ze mas spz auta. Ak majitel nejde po dobrom, chod na policiu lebo nevymenit si info o poistovniach nie je prave sprave a legalne 🙂
Vždy treba volať políciu. A na takéto udalosti je správa o nehode.
Nemáte niekto skusenosti s poistnaudalost.sk?