Ahojte prosim Vas ideme kupovať nove auto od akej poistovne doporučujete uzavriet poistky zakonnu a havarijnu dakujem pekne 🙏
Ono si treba poistky porovnat, lebo nie vsetky maju v balickoch to iste. Ak idete kupovat nove auto, tak si myslim, ze vam s tym poradia aj v samotnej predajni
Ak nove auto, tak allianz. Sice drahsia, ale vzdy bezproblemove a okamzite krytie, pokryva vsetko. A teda GAPko urcite
@katkamarcinova ak kupujete auto v autosalóne poraďte sa aj tam s akou poisťovňou majú zmluvu ako zmluvný servis. V prípade nejakej škodovej udalosti im zaveziete auto a ostatné riešia oni s poisťovňou. A vedia vám dať lepšiu cenu poistného ako poistní agenti.
Allianz.
Allianz je topka u nas...aj nehnutelnosti mame cez nich..
@katkamarcinova ahoj mám nove auto asi dva mesiace dávala som robit v GENERÁLI majú dobre ceny 🙂
A zalezi čo chceš mat v balíčku pravdaze
@katkamarcinova určite by som sa zverila do rúk skúseného finančného sprostredkovateľa ideálne na odporúčanie aby konal hlavne vo váš prospech. Majú k dispozícii všetky poistovne a po zadaní čo chcete mat všetko v balíčku kryté vám vygeneruje cenu v každej pobočke. A nehovoriac o skúsenostiach s poisťovňami pri každej škodovej udalosti. Na vlastnú päsť je ťažké nájsť to naj pri toľkých možnostiach. píšem z vlastnej skúsenosti. 🙂
Najlepšie sú Allianz, Generali. Ani nepozeraj Uniqa, komunálna, kooperativa
@tramtada31 prečo nie Uniqa? Ideme kupovať nové auto a suseda - poisťováčka z Uniqa ukecava manžela, tak nech mu poviem, ďakujem
@martinkah mám 2 zle skusenosti za posledné tri roky. Obe škodové udalosti boli z pzp vinníka, obe nehody boli take, že som stala (dávala som prednost vozidlám na hlavnej a obaja si mysleli, že som išla, lebo cumeli inde a rozbehli sa do mna). Uniqa mala problem s plnením, že sme nevolali policajtov, aj keď to neukladá zákon pri škodovej udalosti. Proste skúšajú, aby mohli platit čo najmenej, neodpisuju promptne na maily a čakajú až tá to prestane bavit, ale pri tejto druhej ich ideme dat už na sud, lebo je to vrchol. Ďalšia vec je, mame viac aut, tiež jedno má pzp v uniqe a aj keď bol bezškodový priebeh, asi o 50 eur zdvihli poistku, keď sme im pisali, čo to má znamenať, tak ani neodpisali a tým sme prepasli lehotu na vypoved, takze sme tam museli zostat. Keď ešte raz niekto do mna nabura a bude mat PZP Uniqa, tak volám policajtov, aj keď by bola skoda 5 eur, lebo má nebavi sa s nimi už natahovat.
Urcite Allianz, hlavne mas pokojny spanok, ze aj ked ty niekomu sposobis skodu, tak ta nebude preklinat za to, ze ma este natahovacky s poistovnou, kvoli ich neochote preplatenia a skusaniu, ci to nevzdas. Ako samozrejme Kooperativa jedna z najlacnejsich pre teba, ale pri skodovej udalosti jedna velka katastrofa. Natahovacky, dopisovacky aj 3-5 mesiacov a je jedno ci si volala aj policiu. Jednoducho pridu najprv s tym, ze sa to tak nemohlo stat ako to popisujes. Allianz nikdy ziadny problem, rychle preplatenie a bez stresov, ale cena vyssia hlavne podla toho aky mas aj vek, lebo pre mladych vodicov aspon niekedy mali brutalnu cenu aj +100 az 150% voci ostatnym poistovnam.
Myslím, že sa nájde na každú poisťovňu nejaká negatívna skúsenosť, takže ono je to v podstate jedno, ak sa jedna o pzp. Myslím, že väčší pozor sa oplatí mať pri havaríjnej
@katkamarcinova ahoj, pozri si na nete superpoistenie.sk a tam si zadas parametre svojho auta a vyhodi ti porovnanie roznych poistovni a co vsetko poistenie zahrna.