Poistka - mama a deti

7. jan 2024

Ahojte. Robite niektora v poistovni, kde by mi spravili spolocnu poistku, aby som tam bola spolu s detmi (so sporením aj bez sporenia ak sa nedá) teraz platim za seba a 2 deti 95€ a pride mi to strašne veľa vďaka.

stanislavicenka
7. jan 2024

@autorka lebo to ai strasne vela je. Zalezi vsak, co vsetko v poisteni mas, a ake mas limity na rozne pripoistenia. A este jedna poznamka, poistka so sporenim je klamstvo na klienta. Poitsenie ma byt poistenie, a spirit mas niekde inde, nie v poistke.

jarka_black
7. jan 2024

Súhlas so @stanislavicenka.
Ale Autorka, pokojne mi napíšte, pozrieme na to. Možno ani nebude treba novú, ale len upraviť tú, čo máte.

matus_ik
7. jan 2024

Kľudne mi napíšte, spolupracujem so všetkými poisťovňami, čiže vám to viem porovnať. V niektorých poisťovniach ešte pretrvávajú kampaňové zľavy, čiže dá sa tam ušetriť 🙂

sweet20
7. jan 2024

taktiez ako tu vyssie mozes si aj u mna dat preppocitat.. nic za to nedas a budes mat tiez rozhlad 😊

valer88
7. jan 2024

Som mama dvoch detí a tak isto som nám robila cenovú ponuku na všetky poisťovne, ale s tým že my mame na tom poistení aj manžela. 🙂 a pekne sa dá s cenou pohrať, jedno skresať iné navýšiť, dodatočné zľavy (ak vám ich maklér poskytne všetky), niektoré podľa stavu dávajú prirážku a tak ďalej. 🙂 kľudne napíšte, každé ušetrené euro dobré.

negymama
7. jan 2024

ja mam za 10 eur mesacne poistenie, v ramci uctu v slsp, je poistena cela rodina, muz a ja a malolete deti.

sweet20
7. jan 2024

@negymama fuuu.. toto by trebalo prezriet.. poistka sa nerobi v banke.. a este s takou malou sumou.. ak sa vam nieco stane tak dostanete bud nic abo vsimne

negymama
7. jan 2024

@sweet20 zivotnu poistku ma muz, toto je len take pripoistenie, je to s konkretnou poistovnou, len mi to navrhla banka, ze je taka moznost. Ja presne viem ake su tam plnenia, v podstate to beriem pre pripad napr. urazu deti a podobne. syn mal napr. nedavno uraz, nic vazne, jednodnova chirurgia, ale nedostal ani cent, lebo nemal vtedy ziadne poistenie, iba v skole su poisteni a uraz bol mimo skoly.
Preto som to zalozila, ze pre pripad drobnych urazov a inych posit. udalosti.

jarka_black
7. jan 2024

@negymama Ak je to mačkopes TatrabankaUniqa... ťažko sa tie zmluvy servisujú. Ja ako Uniqáčka nemám detailný prístup, keď ma klient osloví... po tom, čo ho z pobočky banky, kde to uzavrel, vypoklonkujú... okrem toho, za mesačné poistné je oveľa nižšie krytie...

sweet20
7. jan 2024

@negymama a deti maju potom kde poistenu rakovinu, trvale nasledky, ochorenia? preco ma poistku iba manzel a nie celkovo cela rodina?

zic
7. jan 2024

@sweet20 tiez som zmateny, naco maju deti poistku na drobne urazy... na co je to dobre? Poistka ma byt na smrt (ak je potrebna) a na kriticke choroby ci super vazne urazy s trvalymi nasledkami... Zlomeny malicek - pokial sa nejedna o klavirneho virtuoza - je nieco, co nerozumiem ako rodinu obmedzi a poistka zachrani...
Ale bankovy uradnik ma dobry predajny skill ked take vie predat 🙂

sweet20
7. jan 2024

@zic presne tak.. ja drobne urazy ani nedavam.. smrt, trvalky, ochorenia

sweet20
7. jan 2024

@zic naco si "znicim" vyplatenie poistneho kvoli 100€ ked mozem mat potom 100 000€

sweet20
7. jan 2024

@zic a potom sa robia rozne zbierky, modre z neba atd.. 🤦

zic
7. jan 2024

@sweet20 to skor mne pride ta poistka autorky vcelku ok (zalezi co a na kolko ma poistene)... ja platim este viac (rodinne poistenie)...

sweet20
7. jan 2024

@zic ano.. o autorke ano, mozno by bolo lacnejsie, neviem.. treba to porovnat, teraz su aj kampanove zlavy.. len ta pani co to ma v banke, to je cele zle

vyrovnanaosoba
7. jan 2024

@jarka_black prosím ťa, môžem ti napísať ss? Nedávno sme uzavreli poistenie v inej poisťovní, ale teda prekvapila na suma.

sweet20
7. jan 2024

@vyrovnanaosoba a kolko platite

vyrovnanaosoba
7. jan 2024

@sweet20 76e

sweet20
7. jan 2024

@vyrovnanaosoba kolko je tam clenov? mozes mi napisat ak chces.. kludne aj tej jarke potom.. budes mat viac odpovedi

jarka_black
7. jan 2024

@vyrovnanaosoba Samozrejme

pasivninvestovanie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanislavicenka
8. jan 2024

@pasivninvestovanie pre mna v tomto zmysle patri do toho aj PN

pasivninvestovanie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz