Ahojte. Robite niektora v poistovni, kde by mi spravili spolocnu poistku, aby som tam bola spolu s detmi (so sporením aj bez sporenia ak sa nedá) teraz platim za seba a 2 deti 95€ a pride mi to strašne veľa vďaka.
Súhlas so @stanislavicenka.
Ale Autorka, pokojne mi napíšte, pozrieme na to. Možno ani nebude treba novú, ale len upraviť tú, čo máte.
Kľudne mi napíšte, spolupracujem so všetkými poisťovňami, čiže vám to viem porovnať. V niektorých poisťovniach ešte pretrvávajú kampaňové zľavy, čiže dá sa tam ušetriť 🙂
taktiez ako tu vyssie mozes si aj u mna dat preppocitat.. nic za to nedas a budes mat tiez rozhlad 😊
Som mama dvoch detí a tak isto som nám robila cenovú ponuku na všetky poisťovne, ale s tým že my mame na tom poistení aj manžela. 🙂 a pekne sa dá s cenou pohrať, jedno skresať iné navýšiť, dodatočné zľavy (ak vám ich maklér poskytne všetky), niektoré podľa stavu dávajú prirážku a tak ďalej. 🙂 kľudne napíšte, každé ušetrené euro dobré.
ja mam za 10 eur mesacne poistenie, v ramci uctu v slsp, je poistena cela rodina, muz a ja a malolete deti.
@sweet20 zivotnu poistku ma muz, toto je len take pripoistenie, je to s konkretnou poistovnou, len mi to navrhla banka, ze je taka moznost. Ja presne viem ake su tam plnenia, v podstate to beriem pre pripad napr. urazu deti a podobne. syn mal napr. nedavno uraz, nic vazne, jednodnova chirurgia, ale nedostal ani cent, lebo nemal vtedy ziadne poistenie, iba v skole su poisteni a uraz bol mimo skoly.
Preto som to zalozila, ze pre pripad drobnych urazov a inych posit. udalosti.
@negymama Ak je to mačkopes TatrabankaUniqa... ťažko sa tie zmluvy servisujú. Ja ako Uniqáčka nemám detailný prístup, keď ma klient osloví... po tom, čo ho z pobočky banky, kde to uzavrel, vypoklonkujú... okrem toho, za mesačné poistné je oveľa nižšie krytie...
@sweet20 tiez som zmateny, naco maju deti poistku na drobne urazy... na co je to dobre? Poistka ma byt na smrt (ak je potrebna) a na kriticke choroby ci super vazne urazy s trvalymi nasledkami... Zlomeny malicek - pokial sa nejedna o klavirneho virtuoza - je nieco, co nerozumiem ako rodinu obmedzi a poistka zachrani...
Ale bankovy uradnik ma dobry predajny skill ked take vie predat 🙂
@jarka_black prosím ťa, môžem ti napísať ss? Nedávno sme uzavreli poistenie v inej poisťovní, ale teda prekvapila na suma.
@vyrovnanaosoba a kolko platite
@sweet20 76e
@vyrovnanaosoba kolko je tam clenov? mozes mi napisat ak chces.. kludne aj tej jarke potom.. budes mat viac odpovedi
@vyrovnanaosoba Samozrejme
@pasivninvestovanie pre mna v tomto zmysle patri do toho aj PN
@autorka lebo to ai strasne vela je. Zalezi vsak, co vsetko v poisteni mas, a ake mas limity na rozne pripoistenia. A este jedna poznamka, poistka so sporenim je klamstvo na klienta. Poitsenie ma byt poistenie, a spirit mas niekde inde, nie v poistke.