Poistenie zodpovednosti za škodu v zamestnaní

martinna181
2. nov 2024

Ahojte, chcem sa Prosím Vás spýtať, aké poistenie by ste mi poradili, keď pracujem ako predajkyňa s materiálom ohľadom kúrenia, vody, sanity a rada by som mala nejaké poistenie aj skrz keby vznikne nejaké manko, rozdiel v inventúre a skrz poškodenie alebo rozbitie čohosi. Vopred pekne ďakujem za rady a tipy. Prajem Vám ešte príjemný zbytok víkendu🙂

kacena4
2. nov 2024

neporadim presne ktore ale daj si pozor aby si tam mala vsetky skody, lebo ak nieco vznikne tvojim nedopatrenim mas smolu... muz si roky plati a v praci navrtal v stene vodu a poistovna mu to neuznala ze si dopredu nenastudoval dokumentaciu. hoci zakaznik tvrdil ze tu mozete vrtat nic v stene nie je...

martinna181
autor
2. nov 2024

@kacena4 ahoj, ja som si našla poistenia, ale je to tam dosť také, že radšej sa spýtam, ak má niekto skúsenosť aj s obdobnou pozíciou a čo je najlepšie riešenie, hlavne manko na inventúre keby náhodou a keby čosi nechtiac rozbijem

kikusenka1
2. nov 2024

@kacena4 poisťovňa si vždy nájde dôvod ako nevyplatit poistnu udalosť...

kikusenka1
2. nov 2024

@martinna181 ja som mala od wustenrot len som to mala problém zrušiť pretože som nastupila na matersku a mali s tým veľký problém. Tak som tak stala , nahulakala som na nich , že tu budem pokiaľ mi tu poistku nezrusia... akože poistku si mam platiť aj keď nechodím do prace podľa nich... a aký pracovný úraz doma s deckom vykonám???

mimi852021
2. nov 2024

@martinna181 pokiaľ viem manko mali všetky poisťovne vo výlukach v prípade škody na tovare sa to dá riesit. Osobne by som si len.dala len Allianz . Inde by som neriešila. Likvidácia bola katastrofálna. Toľko dokladov vo požadovali to radšej človek vzdal .

sweet20
2. nov 2024

@kikusenka1 napr?

sweet20
2. nov 2024

@martinna181 allianz na skodu zodpovednosti je najlepsii

kikusenka1
3. nov 2024

@sweet20 to co kacena písala. Ja tým poisťovniam moc neverím ale u nás vo firme sme to mali povinne. A potom keď som isla na materskú a bol to veľký problém zrušiť...

martinna181
autor
3. nov 2024

@sweet20 Len rada by som mala poistené možné manko, keby odchádzam, len neviem či to nie je všetko len ohľadom poškodenia tovaru, auta a podobne

sweet20
3. nov 2024

@kikusenka1 nemam s tym problem, nahlasim poustovni a hotovo.. a to som mala uz roznych klientov.. nestalo sa mi ani raz, mozno to je tym, ze nenahlasuje to klient sam ale robim vsetko za nho

lasona
3. nov 2024

Aj manžel mal v práci poistenie na škody spôsobené zamestnávateľovi. Ukradli mu služobné auto a musel platiť ešte spoluúčasť, lebo sa krádež vynimala z poistenia. Nasraný zrušil v ten deň všetky poistky , co mal . A ja tiež. Pre mňa sú poisťovaci agenti s teplou vodou.

kikusenka1
3. nov 2024

@sweet20 a aký je v tom rozdiel? Nerypem😂 zaujima ma to

sweet20
3. nov 2024

@kikusenka1 s financnikom vybavis hned , veci na vynimku a uplne iny pristup.. klient nic neriesi

kikusenka1
4. nov 2024

@sweet20 ďakujem za odpoved

lenka732
8. nov 2024

ahojte, ja len pre info - veľa ľudí má zlú skúsenosť s poisťovňami lebo mali zle nastavenú zmluvu, nečítajú podmienky (malé písmená na niekoľkých stranách) za akých ich berú do poistenia. Ak je zmluva kvalitne nastavená, vopred odkomunikované podmienky s poisťovňou, nemajú dôvoď sa vykrúcať v prípade potreby plnenia.. a to platí pri všetkých druhoch poistenia 🙂