Ahojte, chcem sa Prosím Vás spýtať, aké poistenie by ste mi poradili, keď pracujem ako predajkyňa s materiálom ohľadom kúrenia, vody, sanity a rada by som mala nejaké poistenie aj skrz keby vznikne nejaké manko, rozdiel v inventúre a skrz poškodenie alebo rozbitie čohosi. Vopred pekne ďakujem za rady a tipy. Prajem Vám ešte príjemný zbytok víkendu🙂
@kacena4 ahoj, ja som si našla poistenia, ale je to tam dosť také, že radšej sa spýtam, ak má niekto skúsenosť aj s obdobnou pozíciou a čo je najlepšie riešenie, hlavne manko na inventúre keby náhodou a keby čosi nechtiac rozbijem
@kacena4 poisťovňa si vždy nájde dôvod ako nevyplatit poistnu udalosť...
@martinna181 ja som mala od wustenrot len som to mala problém zrušiť pretože som nastupila na matersku a mali s tým veľký problém. Tak som tak stala , nahulakala som na nich , že tu budem pokiaľ mi tu poistku nezrusia... akože poistku si mam platiť aj keď nechodím do prace podľa nich... a aký pracovný úraz doma s deckom vykonám???
@martinna181 pokiaľ viem manko mali všetky poisťovne vo výlukach v prípade škody na tovare sa to dá riesit. Osobne by som si len.dala len Allianz . Inde by som neriešila. Likvidácia bola katastrofálna. Toľko dokladov vo požadovali to radšej človek vzdal .
@kikusenka1 napr?
@martinna181 allianz na skodu zodpovednosti je najlepsii
@sweet20 to co kacena písala. Ja tým poisťovniam moc neverím ale u nás vo firme sme to mali povinne. A potom keď som isla na materskú a bol to veľký problém zrušiť...
@sweet20 Len rada by som mala poistené možné manko, keby odchádzam, len neviem či to nie je všetko len ohľadom poškodenia tovaru, auta a podobne
@kikusenka1 nemam s tym problem, nahlasim poustovni a hotovo.. a to som mala uz roznych klientov.. nestalo sa mi ani raz, mozno to je tym, ze nenahlasuje to klient sam ale robim vsetko za nho
Aj manžel mal v práci poistenie na škody spôsobené zamestnávateľovi. Ukradli mu služobné auto a musel platiť ešte spoluúčasť, lebo sa krádež vynimala z poistenia. Nasraný zrušil v ten deň všetky poistky , co mal . A ja tiež. Pre mňa sú poisťovaci agenti s teplou vodou.
@sweet20 a aký je v tom rozdiel? Nerypem😂 zaujima ma to
@kikusenka1 s financnikom vybavis hned , veci na vynimku a uplne iny pristup.. klient nic neriesi
@sweet20 ďakujem za odpoved
ahojte, ja len pre info - veľa ľudí má zlú skúsenosť s poisťovňami lebo mali zle nastavenú zmluvu, nečítajú podmienky (malé písmená na niekoľkých stranách) za akých ich berú do poistenia. Ak je zmluva kvalitne nastavená, vopred odkomunikované podmienky s poisťovňou, nemajú dôvoď sa vykrúcať v prípade potreby plnenia.. a to platí pri všetkých druhoch poistenia 🙂
neporadim presne ktore ale daj si pozor aby si tam mala vsetky skody, lebo ak nieco vznikne tvojim nedopatrenim mas smolu... muz si roky plati a v praci navrtal v stene vodu a poistovna mu to neuznala ze si dopredu nenastudoval dokumentaciu. hoci zakaznik tvrdil ze tu mozete vrtat nic v stene nie je...