Baby,tak vytocena som ako nikdy!!!!! pred 2 a pol roka som si zalozila ucet vo VUB banke a k uctu som dostala pripoistenie voci dlhodobym peenkam.Pri podpisovani zmluvy som priznala skutocnost,ze som SLEDOVANA na endokrinologii.Tento rok v septembri som s velkymi bolestami sla peenkovat s krcnou chrbticou....po nejakych tych tyzdnoch som sla do banky s patricnymi papiermi,aby som si narokovala na co mam narok....a teraz mi prislo vyrozumenie,ze nic mi nedaju,lebo som nebola zdrava pri podpisovani zmluvy. V dnesnej dome ma asi kazdy problemy a bolo mi povedane,ze nemozem si narokovat len v pripade,ze budem peenkovat so stitnou zlazou.VRRR.....
skus napisat odvolanie s vysvetlenim, ktore tu uvadzas.
@leonela666 ohradzuju sa tym,ze som zatajila skutocnost,ze sa liecim na endokrinologii....nezatajila....teda nezatajila pracovnicke banky,ktovie co ona naklikala do pocitaca...
@daturka1 a máš kópiu zmluvy? Ak áno, malo by to tam byť vyznačené, ak nie je, tak zrejme pochybila pracovníčka banky, aby zmluva ľahko prešla, lebo normálne sa to robí tak, že ak má klient zdravotný problém a vyznačí ho, zmluva sa nesmie uzavrieť, kým neprejde tzv. ocenením rizika, kde určia či Ti na toto dajú výluku, prirážku, alebo Ťa vôbec nepoistia, a všetko Ti dajú písomne. Takže ak to nemáš vyznačené na zmluve, alebo dokonca nemáš žiadnu zmluvu, ani iný papier ktorý by potvrdil skutočnosť že si nič nezatajila, bude ťažké to dokazovať... a takéto pripoistenie potom asi nemá zmysel mať...
@leonela666 mam zmluvu ale bez toho dotaznika.....
@leonela666 ale dakujem za odpoved,posunula ma dalej
@daturka1 ako hovorí leonela,za normálnych okolností by sa plniť malo,ale ak to má nejaký súvis so štítnou žľazou môže to byť problém.Všetko treba pozrieť vo VPP+zmluvu,či pani skutočne to napísala,čo si jej uviedla.Keď bude všetko vyznačené,len napísať odvolanie a nech napíšu dôvod prečo neuznali poist.udalosť.
Ahoj, ťažko je k tomu sa vyjadriť, neviem ako máš postavenú tú svoju zmluvu a aké sú k tomu poistné podmienky - tie odporúčam prečítať, príp. nájsť dobrého poradcu, ktorý by si to naštudoval a poradil, či sa v tejto veci ešte dá niečo urobiť. Neviem, či môžu mať ťažkosti krčnej chrbtice niečo spoločné so štítnou žľazou, nie som lekárka - a ono to dosť záleží na tom ako lekár napíše správu (každé slovíčko zaváži), ale myslím, že práve toto mohla byť príčina zamietnutia plnenia, zrejme v tom našli nejakú súvislosť.... ináč si to neviem vysvetliť