Ahojte je tu niekto kto si plnil poistenie ušlého zárobku od Allianzu z dôvodu PN-rizikové tehotenstvo???Potrebovala by som poradiť ohladne doloženia dokladov a vlastne ako to funguje,kedže som v tomto obore prvý krát rada by som mala dake informacie. Dakujem velmi pekne za ochotu.
@simonkazga jej dakujem za odpoved...este zopar otazociek...ja som len v piatok zahlasila poistnu udalost. Teraz v pondelok mi prisiel mail o doplneni dokumentov...ale nebolo to tam dopísane tak som im volala...chcela by som nech mi posielaju mesacne peniazky...povedali že mam doplnit doklady a ze este zajtra mi bude volat likvidator a povie co ako....pozaduju kopiu PN(co aj mam) a všetky správy,ktoré boli vystavene pocas PN...co neviem presne co myslia...ci mam ist za gynekologom a vyziadat si daku krátku správu pre poistovnu....na PN som od 20.11.2017 uz som dokonca dostala aj ten penažny lístok,ale ja som ho poslala nasej uctovnicke to prace a ona ho pravdepodobne zaslala do soc.poistovne...tak teraz som trosku v pomykove 🙂
@luska30 uctovnicka ma urcite kopiu, staci ti aj mailom poslat. A co sa tej spravy tyka, vytlacil z mojej karty priebeh poradni, taky vycuc, ze preco som PN. Ja som mala silne nevolnosti a hematom.
@luska30 ja som takto pn od augusta a mesacne posielam priamo likvidatorke papier na peniaze (kopiu) a kopiu tehotenskej knizky po kazdej poradni,nakolko s mojim dr to je tazke a nechce davat lek.spravu,tak sme sa dohodli takto...
@luska30 ahoj. Ak nemas prechodku = listok na peniaze, staci aj kopia PN tlaciva, kde na zadnej strane mas datum nasledujucej kontroly. Ja som to dokladala takto a stacilo to 🙂
@vierocka888
@jahodka11611
@simonkazga ahojte no bolo sa dneska u gynekologa tam dal mi taky vycuc,je tam PN - vysoky tlak, ale spomenul tam aj ze som mala kyretaz v maji 2017...tak teraz neviem či to je fajn ☹
Ja som mala denne odskodne v pripade PN. Platili od 16.dna pekne do konca. Gynekolog daval po kazdej poradni kratku spravu, preco ostavam PN a spolu s kopiou "penazneho listku" som odovzdavala na pobocke, ktoru som akurat mala po ruke.