Dobrý deň ak máte niekto hypo v slsp mate aj poistenie ak áno co všetko ta poistka zahŕňa a koľko mesacne zanu platíte Ďakujem
leonni a co všetko zahŕňa poistka v Allianz ja potrebujem hlavne dlhodobú pn nezamestnanosť a koľko sa tam mesacne plati
@lenuska333 tieto veci si vies v allianz nastavit podla toho kolko chces aby ti vyplacali. My mame s priatelom napr. dlhodobu PN ale len 15 eur denne... ked si das viac, logicky platis viac. My mame ponastavovane hodnoty tak ze dvaja platime 48 mesacne. Dokopy, dake partnerske poistenie
@lenuska333 presne tak, ako pise 221girl - my s manzelom mame tiez vsetky poistky cez Allianz: hypo, domacnost, auto, aj zivotne poistky. vies si nakombinovat, co Ti treba a ako Ti to vyhovuje.
Za poistenie ku Hypo dostanes v SLSP zlavy z uroku, ale kedze platis poistku, tak to celkovo vide drahsie. Ale ak aj tak chces poistku, tak sa ti to mozno oplati. Maju 3 baliky poistiek. Vygooglite si Poistenie ku hypoteke SLSP alebo sa na to opytajte podrobnejsie v banke.
@lenuska333 mam hypo v slsp, ale poistenie som si dala externe cez allianz. vo vseobecnosti sa mi zdalo, ze poistenim uveru vylucne v banke, odkial hypoteku cerpam, chrani banka vylucne sama seba a mna nie. preto som zvolila tento pristup a poistenie som riesila cez allianz.