Poistenie operačného zákroku a úraz

zarja011
19. okt 2018

Ahojte. Dcerke som uzavrela komplexne poistenie, bohuzial kym sme to spisali a mal poistovak cas, den pred podpisom a uhradenim mala uraz, luxaciu kolena. Toto sme v dotazniku uviedli, prilozili doklad z pohotovosti. Poistila som jej aj chirurgicky zakrok. Teraz po mri to vyzera na roztrhnute slachy bohuzial.. Nariadili jej mesiac ortezu, potom 6 tyzdnov rehabilitacie. Ak by sa luxacia zopakovala, tak je nutne operovat. Potrebujem vediet, ci bude mozne tento zakrok, ak by k nemu doslo, uplatnit v ramci poistky, alebo uz nie, ak to bolo uzavrete uz v case po uraze. dakujembupPotrebujem vediet,

zarja011
autor
19. okt 2018

@zarja011 ci ak dojde k operacii, bude mozne si ju uplatnit ako poistnu udalost, ak bola poistka uzavreta den po uraze. V ramci urazoveho to uz samozrejme nemozme uplatnovat, ale co ten chirurgicky zakrok? Ide o to, ze operovat chcu, ak sa jej luxacia po ukonceni liecby zopakuje. Dakujem za rady

lula313
19. okt 2018

Toto sa treba spytat poistovaka, my nepoznáme tvoje konkretne poistné podmienky. Inak operácia a pobyt v nemocnici býva veľmi malo honorované a poisťovňa sa veľmi rada vyhne plateniu. Odporucam kuknut toto video, kde je vysvetlené, prečo sú poistky pre deti totálna blbosť https://tivi.cas.sk/video/2518649/drsne-slova-n...

amonet
22. okt 2018

Vedeli o uraze, prijali to s vylukou alebo bez?

sims4
22. okt 2018

Podľa mňa ak na nej nie je dátum pred úrazom, tak neviem, či ti to budú rátať. Ťažko povedať, keďže nevieme ako máš postavenú postku. Kľudne sa ti môže stať, že ti preplatia pobyt v nemocnici, no samotný zákrok nie