Ahojte pred cca 7 mesiacmi som si kúpila iPhone 15 plus ku ktorému som doplatila 300€ (poistenie náhodného poškodenia)
Dnes ráno sa mi podarilo rozbiť display a chcem sa opýtať či mal niekto toto iste poistenie ako ste postupovali ? Bez problému vám vymenili Display alebo nejako špekulovali že buď neuznali poškodenie alebo ste museli doplácať ? Pocula som že to neni také jednoduché s tým poistením a opravou preto ma to zaujima ..
Snáď som neplatila 300€ navyše (silou mocou ma v nayku presviedčali že mám si dať mobil poistiť a po hodine som sa dala prehovoriť) ale teraz som počúvala od známej že to je skôr taký ťahač peňazí toto poistenie
@laurikasarinkaq ja som mala takto poistené apple watch a rozbila som ich, vrátili mi peniaze ale nepamätám si už koľko presne. Len viem že som si doplatila a kúpila si potom už novšie. No pri telefóne je ľahšie vymeniť displej. A v dnešnej dobe nemáš ochrane sklo a kryt na mobile? či nepomohlo ani to?
Presne ako pise @lisymbia treba pozriet zmluvne podmienky lebo vacsinou ak ide o zavinennie vlastnou vinou tak sa nevztahuje (neviem presne ako je to v generali) uplne jednoducho ak budes riesit poistnu udalost je tam ze ako sa to stalo tak nemozes uviest ze mobil mi vypadol z ruky a displej sa rozbil. Ale napriklad telefonovala som na ulici a okoluiduci do mna vrazil-mobil mi vypadol a rozbil sa… je tó slovickarenie ale ked som robila u mob. operatora tak presne podla toho bud uznali alebo neuznali
To sa ti oplatilo zaplatiť poistku 300€ aby ti opravili sklo?
@dominikamacakova vzhľadom nato že oprava stojí od 400€ vyššie sa to oplatí, navyše sa mohla poškodiť aj iná časť
@lisymbia 400€ za opravu skla na mobil? Vau 😅
@dominikamacakova bohužiaľ je to moc ale je to štandard, najmä ak ide o Apple a originálny diel 😊
@lisymbia pre boha.... A ľudia zomierajú od hladu
Ja som si raz dala pripoistiť rozbitie ale u operátora, aj sa mi podarilo rozbiť naraz displej aj zadné sklo, pán čo to so mnou spisoval mi poradil že mám uviesť že to nebolo vlastnou vinou, tak si dobre pozri podmienky uvedené v zmluve na čo sa poistenie vzťahuje a na čo nie 😊