Poistenie Farbička - ste spokojné?

simkam2912
30. máj 2019

Má niektorá poistenie so sporením Farbička? Ste spokojne?ponúkajú mi ho a neviem sa rozhodnúť.Ďakujem

vikusjk
30. máj 2019

@simkam2912 nasa mala ho ma, je to v Allianzi. Neplatime vela, pretoze nam ide hlavne o krytie rizik, sporiva ciastka je tam minimalna, lebo poistenie na sporenie sa neoplati, to skor inak sporit. Ma ho asi od troch mesiacov, alebo od siestich? Ja uz neviem. Teraz ma 7, ale nastastie este me poistnu udalost nemali, takze ani neviem zhodnotit spokojnost, proste ju mame 🙂

acer11
30. máj 2019

hovadina...poistka so sporením

vikusjk
30. máj 2019

Teraz ma 7 rokov som zabudla dopisat

simkam2912
autor
30. máj 2019

@vikusjk kolko mesacne platite?

vikusjk
31. máj 2019

@simkam2912 30 e Ale ako vravim, mame to na krytie rizik z chorob, urazov a hospitalizacie. Sporime jej len to minimum, co sa tam dalo myslim, proste malinko, cez to poistenie

vikusjk
31. máj 2019

@simkam2912 ma tam tu odhadovanu sumu na dozitie 25 rokov tusim dakych 7tis.Eur myslim

barbiska
31. máj 2019

My ju máme pri deťoch a môžem len odporučiť, aj zopárkrát sme ju aj použili keď decká mali úraz a nemali z ničím problém...

demi28
31. máj 2019

@simkam2912 dcera ma, platim 31€ z toho je 18€ sporiva ciastka, dostane cca 5000€ ked bude mat 25 rokov.Uzavrela som, ked mala 3 roky.Je tam celkom dobre krytie, napr.aj za kazdy den v nemocnici 20€, ale zatial sme nemuseli chvalabohu nic riesit.

simkam2912
autor
31. máj 2019

Dakujem za rady

drobcek26l
1. jún 2019

Moji ju majú obaja syn 7mi rok platíme 19,60 a dcéra druhý rok a tam platím 24€
Odporúčam dať si poistenie aj za škody spôsobené deťmi.
My sme to dali mu tomu a minulý rok syn pustil psa, ten vybehol na cestu a zrazilo ho auto. Psovi sa nestalo nič ale odniesol si to predný nárazník na BMW. Škoda 800€. Všetko nám vďaka tomuto do 2 týždňov preplatili. Viem že kamoske takto zaplatili nootebook čo jej malý zhodil na zem.

dopolbokaodrata
1. jún 2019

@vikusjk takže už ste tam naliali vyše 2000€, nemáte z toho nič a keby si náhodou teraz napr zlomila ruku daju vám napr. 500e naspäť. A po 25r 7000e? A to vám príde výhodné? To môžeš tie prachy aj hádzať do kanála.

mrkvicka060
1. jún 2019

@dopolbokaodrata asi tak...

@simkam2912 starsi syn ma Farbicku, prave ju rusime...

dopolbokaodrata
1. jún 2019

@mrkvicka060 a od Allianz na kilometre co najďalej. U bývalého zamestnávateľa som mala povinné poistenie za škodu spôsobenú pri výkone povolania, teda keď sme spravili chybu platili sme si ju same. Tak to aspoň poisťovňa vykryla. Keď som dala výpoveď, tak som to šla zrušiť, a jeden totálne arogantný debil mi ta. povedal že ale to nie je dôvod aby ste to rušili. A ja mu vravim a načo mi to akože bude keď je tam uvedené meno firmy a ja tam už nepracujem. A on mi tam začal trepať že a keď sa vám uz vaše auto nepáči tak ho co, predáte že ho nechcete? A ja ze áno presne tak. A už držal hubu a vypisovala som zrušenie. Tam sú takí neuskutočne protivní ludia že sa čudujem každému, kto tam ide dobrovoľne.

nikpa
1. jún 2019

@dopolbokaodrata kvôli jednému zamestnancovi odpísať celú spoločnosť?? Ja by som povedala, že Allianz je jedna z najlepších poisťovní čo sa poistného krytia týka. Veď si mohla ísť aj na inú pobočku, poprípade zavolať nadriadeného, nikto nemá právo ti nútiť čo nechceš.

dopolbokaodrata
1. jún 2019

@nikpa správanie zamestnanca je vizitka spoločnosti, nebol to jediný prípad, to bola len jedna modelová situácia. Ja som s nimi celkovo spokojná nebola. Ale samozrejme tiež nikoho nenútim aby so mnou súhlasil.

vikusjk
1. jún 2019

@dopolbokaodrata Tak 15 eur mesacne x 12 mesiacov x 25 rokov je 4500 e. Ak jej daju 7tis, tak je to celkom ok. Aj ked hodnota penazi sa znizuje. Btw ja ratat viem, a su to moje peniaze ;)

drobcek26l
1. jún 2019

@vikusjk my platíme pri synovi necelých 20€ a tiež v jeho 25tke by mala byť tá konecna suma čo dostane vraj 7200€.
Ako som už písala s poistným plnenim sme problém nemali.

dopolbokaodrata
1. jún 2019

@vikusjk písala mesačne 30s,nie 15. Mne je to vlastne jedno, moje peniaze to nie sú. Ale tieto poistky sú výhodné len pre jednu stranu, poistený to nie je.

vikusjk
2. jún 2019

@dopolbokaodrata ano, 30 e ale nie cela suma sa spori, cast je len na krytie rizik. Je mi jasne, ze poistenie, je vyhodne len pre poistovnu, ale toto nie je suma, ktora by ma nejak trapila. Platime aj za skladovanie pupocnikovej krvi, co je vyslovene len na krytie rizika, aj to velmi specifickeho. Jednoducho toto su rozhodnutia kazdeho individualne, ci bude nieco take platit...

janula2511
4. jún 2019

Keď mu chceš sporiť tak radšej investuje na nehnuteľnosť. Dospeje a ma napr pozemok.

pavolchmela
12. aug 2019

Sporenie urcite zvlast. Pri sporeni cez poistovnu su poplatky naozaj vysoke. Vhodna alternativa je investovanie priamo do dobre nastaveneho investicneho portfolia.