Poistenie bez šetrenia pre deti a rodičov

nikolino2
14. mar 2013

ahojte poradte mi nejaké životné poistenie bez šetrenia nie drahé tak do 25 až 30€ mesačne pre 3-troj člennú rodinu.Ak by bolo možné na priateľa nejaké lacné poistenie na smrť, alebo na dožitie + smrť a trvalé následky v plnení na sumu 20 000 € robí vodiča, malá má 4 mesiace a ja som na MD u mňa poistenie na smrť, alebo na dožitie + smrť,trvalé následky plnenie 10 000 alebo tiež 20 000€ nakoľko máme hypo ešte na 13 rokov v sume 28 500€ + pripoistenia čo sa bežne dávajú nakoľko sa v tom neorientujem tak neviem čo by tam ešte malo byť aby to nebolo zbytočne platené.Dík

sibare
15. mar 2013

Najprv by si si mala premysliet, ake rizika chces poistit. Toto je vysostne individualna zalezitost a zavisi od viacerych faktorov. ide o to, ako vas pripadna neocakavana udalost ohrozi. Napr. ak je tvoj jediny prijem rodicak, je otazne, ci potrebujes poistenie na smrt. Ak by si zomrela, v podstate tvoj partner o tento prijem ani nemusi prist. Poistenie bezneho urazu, pobyt v nemocnici, Pn a pod su pre teba zbytocne, lebo ti v tychto pripadoch nehrozi strata prijimu. Zmysel dava poistenie trvalych nasledkov urazu a kriticke choroby, invalidita.
Co sa tyka poistenia dietata vseobecne. Tu mi davaju zmysel len poistenie trvalych nasledkov a kriticke ochorenia. Velkost rizika, ze tak male dieta utrpi uraz s trvalymi nasledkami je vsak na zvazenie. Co sa tyka kritickych ochoreni, Poistovne u deti maju velke vyluky.
U partnera je to ine. Vypadok jeho prijimu je v tomto pripade podstatny, tam by som asi nesetrila.
Je dobre si to premysliet a vytvorit si akysi "krizovy plan". Peniaze, ktore usetris je dobre si pravidelne ukladat a vytvarat tak financnu rezervu. Ak sa nic nestane, mozete ich s radostou uzit 🙂
Ak sa chces poradit, na tejto stranke mozes zadat svoju poziadavku.
http://ako-investovat.sk/financne-sluzby

Alebo priamo v diskusii zadaj otazku- zaloz temu, ktore pripoistenia by ti ludia navrhli, resp. ako si to poistenie najlepsie nastavit.

http://ako-investovat.sk/diskusia/viewforum.php...

philos
18. mar 2013

@nikolino2 Poslal som ponuku

na http://ako-investovat.sk som registrovaný profesionál a požiadavky odtiaľ mi chodia do mailu..

miminka15
18. mar 2013

@nikolino2 Ahoj, ja ti poradím iba jedno, nájsť niekoho fakt dobrého s dobrými kontaktmi, keby sa niečo stalo, ktorý si s tebou sadne a spraví ti presne to čo chceš. My sme tiež rozmýšľali nad všetkým možným, ale aj tak nám to nakoniec najlepšie spravil náš fin. poradca a teraz už s ním spolupracujeme 2 roky a super 😉 ak chceš môžem posunúť kontakt.

nikolino2
autor
19. mar 2013

@miminka15 a aká je to poisťovna?

miminka15
21. mar 2013

@nikolino2 Poisťovňa? To nieje poisťovňa, ale človek ktorý nám to všetko robí, lebo ja tiež netuším čo je momentálne naj 🙂

vikina215
21. mar 2013

@sibare
tvoj názor je veľmi subjektivny,a dovolim si tvrdiť že nie objektívny. Prečo by bola pre ňu smrť zbytočná,ak tu nebude on ju musí za niečo pochovať, ostane mu dieťa o ktoré sa bude musieť postarať sám, možno rezerva na horšie časy,či občasné varovanie sa mu zíde. O jej príjem vôbec nejde. Urazové poistenie prečo nie, cas liečenia úrazu,aj na MD si môže zlomiť ruku či vyvrtnúť kotník, a tym že sa jej úraz stal a liečila si ho dostane bolestné,čo sa im tie peniaze nezídu? Poistenie nemocnice, ak by chceli 2.dieťa napr. za pobyt v nemocnici od 1. dňa jej preplatia aj za pobyt z rizikového tehotenstva.....Trvalé následky pre dieťa? Ak si pri úraze vyrazí mliečny zub a poisťovňa mu ho preplatí...najbežnejší príklad použitia tohto poistenia....ako treba sa na to pozrieť z viacerých uhlov, a mať poistku ktorú využijem, a nie len platím....súhlasím že treba si nechať poradiť, no tiež sa spýtať dotyčného kolko sa tejto profesií venuje.aby aj rada bola kvalifikovaná a spýtať sa či má certifikat z NBS že bol vyškolený.

miriam3791
22. mar 2013

Dobrý večer.Pracujem ako finančný poradca,spolupracujem so všetkými poisťovňami a finančnými inštitúciami na Slovensku.Ak môžem,rada by som Vám s tým poistením pomohla,pripravím Vám zopár ponúk so sumami,ktoré ste udala.Ak áno,budem musieť vedieť trošku viac o Vás-vek,pracovné zaradenie...Ďakujem a teším sa na spoluprácu.

nikolino2
autor
23. mar 2013

@miriam3791 Ahoj posiela info,chcem to bez šetrenia čisto len poistenie, malej dať poistenie kritických chorôb, úraz a úraz z trv. následkami a nám ja poistenie kritických chorôb, úraz, úraz z trv. následkami, smrť, smrť následkom úrazu to isté aj priateľ len ja plnenie na 10 000 € a priateľ nakoľko je živiteľ rodiny 20 000€. Som zo žiliny malá 4 mesiace, ja na MD r.n. 1983, priateľ vodič r.n.1977 poistenie do 60 desiatky, Ak náhodou budem chcieť toto poistenie niekedy zrušiť je tam nejaká výpovedná lehota alebo pokuta? Môžeš vypísať na aké kritické choroby a v akom prípade smrti platí toto poistenie?Dík

miriam3791
24. mar 2013

@nikolino2 Dobrý večer.takže urobila som ti ponuku podľa tvojich parametrov:ty aj priateľ krit.choroby po 10 000 eur,trvalé následky úrazu po 33 000-z toho určuje percentá lekár,úraz 6 eur na deň-nie je podmienený PN-napr.pri porezaní sa môžeš pracovať aj s obviazanou rukou,smrť-akákoľvek ty 10 000 a priateľ 20 000,dcérka krit.choroby 5000,trvalé následky 20 000 a úraz 4 eurá na deň.Nastavila som to do 60 rokov priateľa,t.j. na 24 rokov pre všetkých.Mesačná splátka by bola pre Vás všetkých 60,48 eura.Poistka je bez šetrenia,dá sa kedykoľvek doplniť o daľšieho poistníka,dá sa vyňať von poistník,dajú sa navýšiť poistné sumy,ak už budeš pracovať alebo pri zmene povolania.Poistená je akákoľvek smrť,t.j. nie len úraz,kritických chorôb je tu 51-napr.Alzheimer,demencia,slepota,rakoviny všetkých druhov,koma,infarkt,nákaza HIV,ochrnutie,ťažké popáleniny,zlyhanie obličiek,Parkinson,mozgová príhoda,straty končatín...Poistenie sa dá kedykoľvek zrušiť bez pokuty,po výpovedi zo strany poistníka.Ak ťa to zaujalo,môžem poslať písomný návrh na tvoj mail.Ináč ešte jedna vec,mali by ste byť krytý na výšku svojich dlhov.Pekný deň prajem. 🙂

megyjoel
26. apr 2013

miriam3791 !!!!! vidno, ze pracujes minimum v poistovni, klientka ziadala 25-30€ eura mesacne. A tebe vychadza 60..???si normalna?rodina, ktorá spláca este hypoteku nemoze vyhadzovat koruny, ked sa da usetrit aj viac. vidno, ze ti ide len o peniaze, o proviziu a nie o klienta, a po druhe taketo udaje sa pisu do IP, ked riesis ponuku a nie, kde vidno osobne udaje a vsetci to citaju...a po tretie, pri ukonceni zmluvy jej bude strhnuty poplatok z odkupnej hodnoty az do vysky 20percent, a po stvrte si to zle ukoncila, ze na vysku svojich dlhov, tomu sa vravi odborne, ak vobec pracujes v poistovni: comu neverim🙂

diana70
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
odbornyporadca
9. máj 2013

@nikolino2 je veľmi chvályhodné, že zodpovedne pristupujete k finančnému zabezpečeniu svojej rodiny. Suma 25 až 35 € za životné poistenie bez šetrenia pre 3 člennú rodinu nemusí byť nereálna. Všetko však závisí od vás a vašich potrieb. Otázka je, či takéto zabezpečenie vám pomôže aj v iných situáciach, ktoré či už priamo alebo nepriamo ohrozujú príjem? Medzi takéto situácie rozhodne patrí strata zamestnania, dlhodobá práceneschopnosť, vážna choroba a pod. Budete aj v týchto prípadoch zvládať finančne zabezpečiť chod vašej domácnosti? Splácať hypotéku? Práve preto by ste odpoveď mali hľadať u odborníka na finančné zabezpečenie, ktorému dôverujete.

Tu je niekoľko odkazov, ktoré by vám mohli pomôcť lepšie sa v problematike poistenia orientovať:

http://www.odbornyporadca.sk/2013/ake-zivotne-p...
http://www.odbornyporadca.sk/2013/ako-zivotnym-...
http://www.odbornyporadca.sk/2013/ake-zivotne-p...

megyjoel
22. máj 2013

@diana70 dalsia mudracka, amaterske je to tvoje, pri stretnuti urcite habkas, a robis tu mesiac 😝

diana70
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika26r
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
megyjoel
11. jún 2013

@diana70 pokial viem, tu si vsetci tykame, zeby nejaka pani poistovacka v strednych rokoch ?🙂dakujeme za cenne rady, ja sa budem venovat comu chcem, a vy dohliadajte zase na to svoje..styri prispevky date a aj to urazate. .Ja som zase kravy nepasla s VAMI..