Mám 20 rok a teraz som si kúpila auto.A trebalo by na to poistenie kďe sa dá najvýchodnejšej poistiť vozidlo?Lebo akože do soboty mám natom poistenie ale vychádza ma my to ročne 230,40€.Vy ste akej poisťovni ?Za odpoveďe vopred ďakujem.
Odporúčam Allianz, aj keď sú možno drahší, ale nerobia problémy pri plnení
Kooperativa najhoršia poisťovňa, odporúčam Allianz, Generalli
@stazi28 to hovorime o havarijnom poisteni? Alebo o povinnom zmluvnom poisteni PZP? Lebo 230€/rok za HP nie je vela (nevieme o ake auto ide, znacka, typ, cena). Aku tam mas spoluucast?
Ja odporucam urcite allianz
@madeincssr povinné
ani nevrav, dcere sme chceli prepísať také staré auto, reku nech je to na jej mene a išla si robiť poistku a má platiť PZP o 70€ viac ako je teraz, lebo má 21r. 🙄
@stazi28 skus, ci nenajdes lacnejsie PZP cez porovnavacie portaly ako superpoistenie atd. Tam ti po nahodeni mnozstva udajov (o aute aj vlastnikovi) vypise "vsetky" PZP poistovne a vyberies si (aj) podla ceny. Vybrate poistenie sa tam priamo da uzatvorit (a zaplatit kartou). Kopu dokladov ti hned pride na email (aj docasna zelena=biela karta) a po zaplateni a cca tyzdni ti pride original "Poistka" a zelena=biela karticka. Ale ano, poistenia isli vyrazne nahor (PZP aj HP), tak ako, bohuzial, vsetko.
Za mňa kooperativa hrôza. 17 rokov som tam mala všetky autá, a teraz v apríli som šuchla nové auto na parkovisku a musela som ísť ja ako skodca na 2 obhliadky a vyplatenie poškodeného trvalo 3 mesiace. Hneď som všetko porušila, a postupne ku koncu obdobia prechádzam do generali .
Takisto zlý systém vyplácania po nehode ma aj komunálna a wustenrot.
@stazi28 porovnaj si napríklad na netfinancie.sk