Ahojte dievčatá, do ktorej poisťovne odporúčate dať poistiť auto ? PZP aj havarijné poistenie.
Ďakujem
Allianz. Pred rokmi do mna narazil chlapik, oprava hradena z jeho PZP a Kooperative trvalo takmer rok, kym mi opravu preplatila.
Allianz, máme tam 7 poistiek, nie len na autá, u nás len a len 👍spokojnosť
Ďakujem dievčatá, pre Allianz som bola od začiatku rozhodnutá aj ja, no potom som trochu zaváhala , nakoľko mi poistné vychádza 1000€ ročne. Potvrdzuje sa ale, že pri tomto sa nevyplatí šetriť. Ďakujem 🤗
@sissy27
@simsalabim
@marienka1989
@natali03 ak potrebujes oboje, tak havarijnu by som dal asi allianz, alebo csob a PZP tu najlacnejsiu na trhu.. ;) Allianz rad dviha vyraznejsie ceny na PZP po par rokoch. Ja som im dal pa-pa ked uz bol 40eur rozdiel medzi allianz PZP a inou konkurenciou, pricom spektrum sluzieb v cene bolo prakticky rovnake.
My máme všetky v Generali, nemala som problém pri havarijnom, preplatili ako mali a aj ako poškodená som nemala problém, keď bol vinník v Generali.
Ono tie nie je úplne naj pozerať len že najväčšia poisťovňa. Možno sa zameriavajú na iný segment a ten tvoj bude zbytočne drahší ako inde. Myslím že vo všeobecnosti súvšetky OK okrem Koperativy a jej sestier. Tuším tu spomenuli že ani Wuestenrot nie, tak asi mali dôvod. A ja osobne by som nešla ani do tej Pillow novinky kým časom nepreukáže dôveryhodnosť. Ale stále je z čoho vyberať.
Allianz alebo generali
My sme z.allianzu odišli, robili z nás dojnu kravu, proste si postupne svojvoľne ceny zvyšovali až sme skončili s autok kde bežná poistka cca 130eur, my sme platili 230 :D Teraz robím poistky pzpcka pekne podľa ceny a poistení v balíku ( cize nie len cenu ale aj to co je poistene pozeram) cez net. Mame veľa.aut, poistné udalosti nás neobchádzaju a nemali sme so žiadnou poisťovňou problém nikdy.
Len kooperativu nie
@cukorfalat predaj auta, vraj si nebedia overiť majiteľa cez skp. Musim dodat kopiu TP
@cukorfalat hej ja viem, že sa im nechce mám HP v inej poisťovňi a uu je aj zvyšok vyplatený na účte. Ked si ja viem overiť vedia oni tiež. Presne tak isto som aj ja elektronicky odhlasovala
Mna cez OP už nepusti k udajom auta a pride ti len 1vetovy oznam na SLOVENSKO.SK.
Tak sa obrátim na SKP. Lebo ja vidim na ŠPZ 2 poistky. Zhodou okolnosti kupujúci ma u nich tiez poistku.
Oni nevedia....... Boh ochranuj pred Koo.
@cukorfalat od 1.1.23si to ma riešiť poisťovňa
Tak uvidíme no.
a moja Uniqa
Ahoj ak by si ešte potrebovala, robím s financiami a vedela by som ti vypracovať ponuku, aby si mala prehľad medzi poisťovňami, lebo nie vždy najlacnejšie znamená. Samozrejme len orientačne a nezáväzne. Kľudne mi napíš.
@natali03 ja mám allianz - nie je najlacnejšie, ale zatiaľ všetko bez zbytočných naťahovačiek a opletačiek vyplatené. Firemné máme tiež v allianzi a tam teda riešime dosť často PU a tiež všetko bez problémov.
A s kooperatívou a wustenrotom mám zo strany poškodeného otrasné skúsenosti, takže neodporúčam (ale vinník bol isto spokojný, že má najlacnejšiu poistku)