Poistenie a sporenie pre deti

jana225
23. feb 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať kde máte založene sporenie alebo poistenie vášho dieťaťa 🙂

jarka_black
23. feb 2024

NN a Uniqa, len rizikové poistenie
sporenie he oddelené od poistky

valer88
23. feb 2024

@jana225 ja sporím deťom v EIC, to je z hľadiska dlhodobého sporenia najideálnejšia možnosť a najlepšie poistenie pre deti je samozrejme poistenie rodičov, pripadne pripoistiť deti na kritické choroby. 🙂

egonsk
23. feb 2024

ked som kedsi vypocital a ukazal poistovacej agentke kolko sa naspori aka je toho hodnota pro dosiahnuti 18r., prestala ma uz presviedcat a uznala, ze sporenie je fakt skor symbolicke ako realne hodnotne a poistenie ma vyznam skor ak je so sirokym zaberom, co je zasa drahe a na zvazeni, pokial je dieta skor kludnejsi typ...

vlastakubi3
23. feb 2024

naše deti majú stavebné ale asi to budeme rušiť a hľadať niekde inde. Mám pocit že už nič nie je výhodné.

jarka_black
23. feb 2024

@vlastakubi3 prekvapila ma formulácia, že už nič nie je výhodné... v čase keď sa dalo zhodnotiť úspory o 15-40% za rok... iste, stavebné sporenie to nedokáže... napriek tomu neodporúčam bezhlavo rušiť stavebko... lebo ono môže mať pre Vás význam... každý finančný produkt má nejaký zmysel - otázkou je, či ste si vybrali to pravé orechové pre Vás, Vaše plány, účely

gumkac19
23. feb 2024

@jana225 etf fondy

matus_ik
23. feb 2024

@jana225 na investovanie odporúčam indexové fondy cez spoločnosť EIC

milosbubniak
24. feb 2024

@jana225 Na dlhodobé investovanie sú najlepšie lacné indexové ETF fondy, ideálne cez EIC. Pasívne investovať do indexového ETF fondu a priemerovať nákupnú cenu.

lorinecko
26. feb 2024

My sme investovali obom deťom do ETF fondov cez EIC na 20 rokov. Máme s manželom nastavený trvalý príkaz každý mesiac koľko chceme deťom poslať a pekne cez aplikáciu si vieme pozrieť koľko peňazí tam majú a ako sa zhodnocujú 😊 z hladiska dlhodobejšieho sporenia je toto top