Zdravím Vás 🙂.... Poprosím Vás o radu, 7.12.moj malý dovŕšil 3 roky od 8.12. čerpám dovolenku u zamestnávateľa u ktorého som pred nástupom na dovolenku pracovala 4 roky... Po skončení dovolenky sme sa dohodli, že dám výpoveď, nakoľko mi nevyhovuje pracovná doba. Zamestnávateľ ale prišiel s návrhom, aby som u nich pracovala na čas na dohodu s tým, že sa jedná o krátkodobú administratívnu prácu z domu. Veľmi Vás prosím o radu, či to bude mať vplyv na prípadnú podporu v nezamestnanosti. ĎAKUJEM VOPRED
@jana005 Už čerpala dovolenku, na pandemický už nárok nemá.
@lauriinkaa ale zákonný nárok jej zanikne až v januári, teraz v decembri má ešte svoj rodičak, takže príjem mať môže.
A je jedno, že dieťa malo tri roky 7.12., nárok jej zanikne až v ďalšom mesiaci. A vtedy už nesmie mať príjem.
Len každý úrad si to vysvetľuje po svojom.
@lauriinkaa len neviem, či keď má nárok na podporu, či jej patrí rodičak.
To si už musí zistiť
bolo tu xy príspevkov že ten kto má nárok na podporu , nemá nárok na pandemickú OČR,,,,,pri pandemickej OČR sa neskúma či človek má nárok na podporu, ale následne ak o podporu požiada, musí sa vrátiť pandemický RP lebo sa poberal neoprávnene
@sekina to neviem, ale niektoré dievčatá tu písali, že môžeš byť na pandemickom rodičaku a až potom si vybrať podporu.
Ale neviem naisto či je to pravda, treba si to zistiť na úrade.
Ale ak by si mala dohodu, tak by si nárok na pandemicky rodičak už nemala.