Ahojte,prosim vas mam otazku pracovný pomer my zacal 1.12.2020 1.3.2021 som nastúpila na materskú 2.4.2021 som porodila chýbali my 3mesiace do 270dni aby som mala nárok na materskú preto zamestnanie začalo az vtedy pracovný pomer my aj nadalej trvá chcem sa opytat budem mat nárok na podporu v nezamestnanosti? Ci sa do toho obdobia rata MD a RD dakujem všetkým za odpovede
A mala si aj iny pracovny pomer predtym? Pretoze z tohto mas realne odpracovanych par mesiacov, takze ti to nevyjde.
@nikaeli nie nechcem sa vrátiť tak zato ma zaujima ci my vznika narok na podporu alebo nie ci sa rata do toho obdobia materská alebo rodicak neviem vobec
@martinkatinka mala cca 20mesiacov lenže v roku 2020 som poberala podporu takze cele zle 😂
@kristinka128 tak potom narok nemas
@martinkatinka presne tak dakujem vam 😊
@kristinka128 podpora, ledva 3 mesiace práce, materská, rodičovská a znovu podpora? S takým CV sa teda veľmi neuplatnis
@zmrzlinka2021 ja sa nepýtam ci sa uplatnim hento a tamto vy neviete co bolo predtym alebo akým obdobím som prechadzala niekedy nieje potreba vsetko komentovať 😉
@kristinka128 do 11/2019 som mala 18 rokov pracovné pomery + vyplatené odstupné. Od 11/2019 do polovice do polovice 06/2020 podpora (kvôli korone predlžovali), potom 3 týždne pracovný pomer a hneď MD +RD do 08/2023 . K 01.09. som sa prihlásila na UP a vznikol nárok na podporu, keďže MD a RD sa počíta do doby poistenia. Koľko by Vám však vypočítali, ťažko takto povedať. Ja som mala nadpriemerný príjem a 3 mesačné odstupné, takže podpora bola super
@lentilkaxxx ďakujem vam za tuto info 🤗
@lentilkaxxx Mala ste pravdu dnes som bola na sociálke rata sa aj MD aj RD a na podporu mam nárok tak super dakujem 😊
@kristinka128 pracovný pomer ti trvá? tak sa vrátiš do práce, či?