Podmienky na uplatnenie benefitov v zdravotnom poistení

14. aug 2024

Vsetky poistovne maju ako podmienku uplatnenia benefitov aj preventivne prehliadky u lekarov?

dadis
14. aug 2024

Neviem ako ine, Dovera ma.

autor
14. aug 2024

@dadis aj VSZP. Vie niekto ako to ma Union?

drharleyquinn
14. aug 2024

Všetky poisťovne to tak majú. 🙂

autor
14. aug 2024
dadis
14. aug 2024

Preco? Ved si vies vsetky prevetnivky spravit jednoducho a ma to pre teba viac benefitov, nez tie samotne benefity 🙂

ekira1
14. aug 2024

Určite všetky, veď benefity sú kvôli ľuďom, aby na tie preventívne chodili. Prevencia je lacnejšia ako samotná liečba neskôr. Poisťovňa chce ušetriť, radšej teraz pár €, ako potom na liečbu stovky a tisíce eur.

autor
14. aug 2024

@ekira1 to sa domnievas, alebo si to citala?

dadis
14. aug 2024

🍿

rozculena
14. aug 2024

preventívka bola podmienkou na benefity na zuby.
Aké iné benefity myslíte?
Práve včera som dostala email z unionu o nových benefitoch,preventívka ako podmienka sa tam nespomínala.

autor
14. aug 2024

@rozculena preplatenie liekov pre dieta, kupony na plienky, terminy u lekarov atd. Takze bez preventivky vravis? Vies sa pozriet pripadne do aplikacie?

rozculena
14. aug 2024

https://www.union.sk/dostupnejsi-termin-na-diag...
nikde nie je podmienka preventívky

rozculena
14. aug 2024

@drharleyquinn daj link na tie podmienky,lebo ja som v Unione ani VŠZP nenašla..............

autor
14. aug 2024

@rozculena na Union sa pytam, tak logicky nemam link.

rozculena
14. aug 2024

veď ja sa nepýtam teba

autor
14. aug 2024

@rozculena aha, prepac, nevsimla som si

drharleyquinn
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozculena
15. aug 2024

@drharleyquinn najprv tvrdíš,že to majú všetky poisťovne a zrazu vraj Union si nenašiel.
Ani VŠZP si mi nedal link na tie podmienky

autor
15. aug 2024

@rozculena VSZP ma podmienku prehliadku u vseobecneho, zeny u gynekologa a muzi nad 50 u urologa. To je v aplikacii uvedene.

rozculena
15. aug 2024

ja som hľadala iba na stránke

ekira1
15. aug 2024

Čo či sa domnievam, alebo som čítala? Že preventívna prehliadka vie odhaliť začínajúce chorobu ? Že napríklad lieky na zvýšený tlak zistený na preventivke sú lacnejšie, ako potom platiť liečbu infarktu?

autor
15. aug 2024

@ekira1 bavime sa o podmienkach uplatnenia benefitov. Takze kludne sem daj info ako to ms Union. O ostatnych poisteniach uz vieme.

ekira1
15. aug 2024

@rozculena starší článok, ak ti to postačí.
https://www.dovera.sk/poistenec/potrebujem-pora...

autor
15. aug 2024

@ekira1 pytam/e sa na Union, o dovere uz vieme

ekira1
15. aug 2024

To patrilo rozculenej, ju som tam I označila. Písala, že nie je dôkaz, že to majú všetky poisťovne.

autor
15. aug 2024

@ekira1 Ved nie je dokaz. Nevieme o Unione.

rozculena
15. aug 2024

@ekira1 veď zubný benefit je zrušený😀

mondolina
15. aug 2024

zavolaj zajtra bezplatnú linku Union a dozvieš sa.

ekira1
15. aug 2024

@rozculena písala som, že to je starší článok. Keby si čítala ďalej ako len prvú vetu, dočítala by si sa, že podmienku preventívky u všeobecného dali I k ďalšiemu benefitu a o koľko stúpli absolvovania preventívnych prehliadok vďaka benefitom..