Plieskanie bičom za skoro 9000 EUR

28. aug 2024

Neviem ci ste zachytili túto info ale na oslavách SNP, má jeden známy pan plieskat par minút bičom za takmer 9000eur.preboha rozum sa mi zastavil takmer keď som to čítala 🙈🙈🙈
Viem osobne o koho ide, aj keď sa nepoznáme osobne, zdierac najväčšieho zrna, svojim zamestnankynam dáva len polovičné úväzky aby neplatil veľké odvody do štátu, zvyšok vyplatí na ruku... A od štátu dostane takúto sumu za pár minút plieskania
Kde sme sa to dostali😡

pribinak
28. aug 2024

Hm, skús napísať napr do denníka n alebo do sme. Lebo MK to je viac o pocikanych testoch dojčení pôrode a kolikach
Tu to bude len taký výkrik do tmy

martinka13
28. aug 2024

Vôbec by som sa nečudovala, keby plieskal aj za
90 000. Hlavne, že v súlade so zákonom

danica2711
28. aug 2024

na to by sa mu mali poskladať voliči vládnej koalície

autor
28. aug 2024

@lienka.7 ďakujem, predtým som tu takú tému nenasla😊

markusrasford
28. aug 2024

Za 9000 e chodia na Slovensku ľudia do roboty a tu sa rozhodnú nimandi ze dajú cca hodinové vystúpenie 8700 e. Co ti j.be. Ovce Smeru toto vám nevadí? Co urobil Fico a jeho úžasní ministri za 10 mesiacov pre ľudí? Nič.

egonsk
28. aug 2024

aj si pozerala tie vystupenia po rokovani vlady, alebo len nadpisy v mainstrimovych mediach? Velmi presne a jasne uviedli kolko, za co a komu ide. Pozri si to, vravel o tom dost rozvetvene Kalinak, ako aj o dalsich veciach, vratane umiernenia neslusnej novinarky, resp. viacero tamojsich novinarov.
Moj obdiv mal, ze este s usmevom a slusne zodpovedal otazky, napriek skakaniu do reci od novinarom. Keby zaviedli, ze neslusne spravanie novinara = vyvedu ho z tlacovky, bud by sa skludnili, alebo by mohli pisat o kvitnucich kvetinach pred budovou uradu.

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk celková vystúpenie co bude par minút je faktúra 8700 e. Skus mi napísať co všetko tam bude. Ja Kalinaka nesledujem a prepáč zastať sa Kalinaka je u mňa neprípustné. Je to určite veľmi nepríjemný politik. Ma toho dosť za ušami

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk ja som videl faktúru

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk co by mal dostať politik ktorý 12 rokov "sklbe" tento štát? A od roku 2023 bez hanby pokračuje ale novinár ktorý skáče do reči je skodna. Amen tma tomuto rozmyslaniu. 12 ROKOV

autor
28. aug 2024

@egonsk bola zverejnená faktúra, skus si to vyhľadať 😉😉😉a pri tom bola zverejnená aj faktúra z obce Mojš kde pred časom za rovnaké vystúpenie pan plieskac zobral 252 eur, trošku rozdiel nie?

egonsk
28. aug 2024

@markusrasford ked mas takto negativny postoj ako mas a nedas si ani namahu si pozriet celu tu tlacovku, nema zmysel pre mna stracat cas s vypisovanim ti co vsetko to zahrna, lebo tvoj negativny postoj to ajtak nezmeni a iba sa tu zbytocne vyburcuju nejake emocie, ktore nikomu neprospievaju. Kto chce zistit a overit si info, vie tak kedykolvek spravit. Cely zaznam mal k dispozicii aj HN na youtube.

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk ináč človek ktorý verí Kalinakovi nemôže byť normálny. Treba si spomenúť ako sľubovali co všetko sa zmení ako zatocia s cenou potravín. Za 10 mesiacov pre ľudí neurobili nič. Kukaj ďalej video smerakov

darina77
28. aug 2024

@markusrasford a koľko rokov poberá každý člen Simečkovej rodiny na dotáciách? Toto nie je len o Ficovi, každý jeden politik má za ušami

jednoduchomaria89
28. aug 2024

@markusrasford tak niekomu stačí smerácke videá kukať od rána do večera ,ako so všetkým a s každým zatocia, žiaľ pomaly 20 rokov bez vysledkov, ja vyjdem na ulicu , idem na úrad ,do nemocnice ..a vidím realitu, ich voliči asi nikam nechodia , ináč si to neviem vysvetliť

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk ale novinára by si vyviedol ty si veľký demokrat.

markusrasford
28. aug 2024

@darina77 simeckovci zničili v tejto krajine zdravotníctvo? školstvo? Súdnictvo?

markusrasford
28. aug 2024

@darina77 už postavili tu diaľnicu? Alebo sa čaká na simeckovcov? Ani paru nemáš ako to je so simeckovcami

egonsk
28. aug 2024

@markusrasford novinarska etika, ako aj zakladna slusnost ti evidentne nic nevravia, tak sa necudujem, ze ti nevadi spravanie novinarov na tlacovke ako v senku 4 cenovej...
Ja by som ani Zelenskemu paprcou nepotriasol, dokial by tie monterky zo seba nezhodil a neobliekol sa na stretnutie tak, ako sa patri. Aspon vidiet, preco sa vsetko tak zhorsuje - etika a slusnost uz nikomu nic nevravi.

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jednoduchomaria89
28. aug 2024

@markusrasford bolo potrebné vymenovať Gašpara juniora, tak sa naslo niečo na lídra opozície , veď nech to veľkomozny vyšetrí a stopne financie , či len zas vyprava na svojich videjkach 🥱

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk
@stanulienkat super napísané.

egonsk
28. aug 2024

@stanulienkat zrusenie uctu by ta nezastavilo, do minuty si zriadis novy, lebo taky ako ty a @markusrasford su tu na to, aby tu burcovali vasne a ovplyvnovali ludi podla zadania svojich donorov 😁 ... Uz aj slepy vidi, ze tato tema je ucelova, rovnako ako prispevky od neho.

markusrasford
28. aug 2024

@stanulienkat dúfam že ti nezrusia a keby náhodou ze áno tak si založ ďalší.

stanulienkat
28. aug 2024

@darina77 keď smeracká čvarga nevie obhájiť ich zlodejiny, typický príklad ich volicov je je ačohentizmus -Veď to aj tí druhí robia. Veď skús kritický zhodnotiť, či sa ti to zdá v poriadku? Keď bol pri moci Matovič, aj vtedy si hovorila :ale veď aj fico kradol, tak môže aj Matovič? Alebo to sa týka len tej čvargy zo sumračnej?

autor
28. aug 2024

@stanulienkat úplne si to vystihla, hovoríš mi z duše 😁 mňa tiež vedia takýto dezolati vytočiť do vyvrtky
A čo sa plieskaca týka, peňazí už dostal od štátu viac než dosť, chodí nafukany ako balón a rad sa prezentuje ze sa ma dobre, bodaj by nie, zo štátnych peňazí

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk ty si úplný k....t pridávam sa k @stanulienkat. Nemám žiadneho donora. A myslím ze tu stebou môj dialóg konci. Ja smeracke ovce nemusim

stanulienkat
28. aug 2024

@egonsk ty máš dobrého donora na sumračnej A on ma ideálneho voliča-dezolatného magora bez vlastného názoru a bez morálky. Výborne ta rodičia vychovali, jedine že sú takí isti-pohrobkovia eštebákov a arizátorov, ktorí mali vždy len v prospech z nejakej politickej situácie.

A ty píšeš o nejakej novinárskej etike? Naucil si sa nové cudzie slovo? Ty píšeš o nejakej etike a sám si po podporovateľ mafie? Novinári sa nevedia správať a ty si už videl predstaviteľov, ktorých obhajuješ? Videl si tlačovky Fica, Kaliňáka, Gašpara??? Drzosť, arogancia povýšenec,bohorovnost.... A ešte si aj zo svojich vlastných voličov robia debilov a nazývajú ich dezolátmi. A presne to sú. Napriek tomu, že ich Pellegrini nazval dezolátmi ešte stále ho volia -takí ste sprosti. Sa už preber preboha.

autor
28. aug 2024

@egonsk tak pardon, táto téma nie je účelová, len viem o koho ide, viem ako žije, ako sa prezentuje v okolí a viem aký je to zamestnávateľ a informácia o tom koľko peňazí mu štát vyplatil a vyplatí ma veľmi vytočila, to je všetko

markusrasford
28. aug 2024

@egonsk donor o cenách potravín kedy bude tlačovka luhara Fica?