Neviem ci ste zachytili túto info ale na oslavách SNP, má jeden známy pan plieskat par minút bičom za takmer 9000eur.preboha rozum sa mi zastavil takmer keď som to čítala 🙈🙈🙈
Viem osobne o koho ide, aj keď sa nepoznáme osobne, zdierac najväčšieho zrna, svojim zamestnankynam dáva len polovičné úväzky aby neplatil veľké odvody do štátu, zvyšok vyplatí na ruku... A od štátu dostane takúto sumu za pár minút plieskania
Kde sme sa to dostali😡
Vôbec by som sa nečudovala, keby plieskal aj za
90 000. Hlavne, že v súlade so zákonom
na to by sa mu mali poskladať voliči vládnej koalície
@lienka.7 ďakujem, predtým som tu takú tému nenasla😊
Za 9000 e chodia na Slovensku ľudia do roboty a tu sa rozhodnú nimandi ze dajú cca hodinové vystúpenie 8700 e. Co ti j.be. Ovce Smeru toto vám nevadí? Co urobil Fico a jeho úžasní ministri za 10 mesiacov pre ľudí? Nič.
aj si pozerala tie vystupenia po rokovani vlady, alebo len nadpisy v mainstrimovych mediach? Velmi presne a jasne uviedli kolko, za co a komu ide. Pozri si to, vravel o tom dost rozvetvene Kalinak, ako aj o dalsich veciach, vratane umiernenia neslusnej novinarky, resp. viacero tamojsich novinarov.
Moj obdiv mal, ze este s usmevom a slusne zodpovedal otazky, napriek skakaniu do reci od novinarom. Keby zaviedli, ze neslusne spravanie novinara = vyvedu ho z tlacovky, bud by sa skludnili, alebo by mohli pisat o kvitnucich kvetinach pred budovou uradu.
@egonsk celková vystúpenie co bude par minút je faktúra 8700 e. Skus mi napísať co všetko tam bude. Ja Kalinaka nesledujem a prepáč zastať sa Kalinaka je u mňa neprípustné. Je to určite veľmi nepríjemný politik. Ma toho dosť za ušami
@egonsk ja som videl faktúru
@egonsk co by mal dostať politik ktorý 12 rokov "sklbe" tento štát? A od roku 2023 bez hanby pokračuje ale novinár ktorý skáče do reči je skodna. Amen tma tomuto rozmyslaniu. 12 ROKOV
@egonsk bola zverejnená faktúra, skus si to vyhľadať 😉😉😉a pri tom bola zverejnená aj faktúra z obce Mojš kde pred časom za rovnaké vystúpenie pan plieskac zobral 252 eur, trošku rozdiel nie?
@markusrasford ked mas takto negativny postoj ako mas a nedas si ani namahu si pozriet celu tu tlacovku, nema zmysel pre mna stracat cas s vypisovanim ti co vsetko to zahrna, lebo tvoj negativny postoj to ajtak nezmeni a iba sa tu zbytocne vyburcuju nejake emocie, ktore nikomu neprospievaju. Kto chce zistit a overit si info, vie tak kedykolvek spravit. Cely zaznam mal k dispozicii aj HN na youtube.
@egonsk ináč človek ktorý verí Kalinakovi nemôže byť normálny. Treba si spomenúť ako sľubovali co všetko sa zmení ako zatocia s cenou potravín. Za 10 mesiacov pre ľudí neurobili nič. Kukaj ďalej video smerakov
@markusrasford a koľko rokov poberá každý člen Simečkovej rodiny na dotáciách? Toto nie je len o Ficovi, každý jeden politik má za ušami
@markusrasford tak niekomu stačí smerácke videá kukať od rána do večera ,ako so všetkým a s každým zatocia, žiaľ pomaly 20 rokov bez vysledkov, ja vyjdem na ulicu , idem na úrad ,do nemocnice ..a vidím realitu, ich voliči asi nikam nechodia , ináč si to neviem vysvetliť
@egonsk ale novinára by si vyviedol ty si veľký demokrat.
@darina77 simeckovci zničili v tejto krajine zdravotníctvo? školstvo? Súdnictvo?
@darina77 už postavili tu diaľnicu? Alebo sa čaká na simeckovcov? Ani paru nemáš ako to je so simeckovcami
@markusrasford novinarska etika, ako aj zakladna slusnost ti evidentne nic nevravia, tak sa necudujem, ze ti nevadi spravanie novinarov na tlacovke ako v senku 4 cenovej...
Ja by som ani Zelenskemu paprcou nepotriasol, dokial by tie monterky zo seba nezhodil a neobliekol sa na stretnutie tak, ako sa patri. Aspon vidiet, preco sa vsetko tak zhorsuje - etika a slusnost uz nikomu nic nevravi.
@markusrasford bolo potrebné vymenovať Gašpara juniora, tak sa naslo niečo na lídra opozície , veď nech to veľkomozny vyšetrí a stopne financie , či len zas vyprava na svojich videjkach 🥱
@egonsk
@stanulienkat super napísané.
@stanulienkat zrusenie uctu by ta nezastavilo, do minuty si zriadis novy, lebo taky ako ty a @markusrasford su tu na to, aby tu burcovali vasne a ovplyvnovali ludi podla zadania svojich donorov 😁 ... Uz aj slepy vidi, ze tato tema je ucelova, rovnako ako prispevky od neho.
@stanulienkat dúfam že ti nezrusia a keby náhodou ze áno tak si založ ďalší.
@darina77 keď smeracká čvarga nevie obhájiť ich zlodejiny, typický príklad ich volicov je je ačohentizmus -Veď to aj tí druhí robia. Veď skús kritický zhodnotiť, či sa ti to zdá v poriadku? Keď bol pri moci Matovič, aj vtedy si hovorila :ale veď aj fico kradol, tak môže aj Matovič? Alebo to sa týka len tej čvargy zo sumračnej?
@stanulienkat úplne si to vystihla, hovoríš mi z duše 😁 mňa tiež vedia takýto dezolati vytočiť do vyvrtky
A čo sa plieskaca týka, peňazí už dostal od štátu viac než dosť, chodí nafukany ako balón a rad sa prezentuje ze sa ma dobre, bodaj by nie, zo štátnych peňazí
@egonsk ty si úplný k....t pridávam sa k @stanulienkat. Nemám žiadneho donora. A myslím ze tu stebou môj dialóg konci. Ja smeracke ovce nemusim
@egonsk ty máš dobrého donora na sumračnej A on ma ideálneho voliča-dezolatného magora bez vlastného názoru a bez morálky. Výborne ta rodičia vychovali, jedine že sú takí isti-pohrobkovia eštebákov a arizátorov, ktorí mali vždy len v prospech z nejakej politickej situácie.
A ty píšeš o nejakej novinárskej etike? Naucil si sa nové cudzie slovo? Ty píšeš o nejakej etike a sám si po podporovateľ mafie? Novinári sa nevedia správať a ty si už videl predstaviteľov, ktorých obhajuješ? Videl si tlačovky Fica, Kaliňáka, Gašpara??? Drzosť, arogancia povýšenec,bohorovnost.... A ešte si aj zo svojich vlastných voličov robia debilov a nazývajú ich dezolátmi. A presne to sú. Napriek tomu, že ich Pellegrini nazval dezolátmi ešte stále ho volia -takí ste sprosti. Sa už preber preboha.
@egonsk tak pardon, táto téma nie je účelová, len viem o koho ide, viem ako žije, ako sa prezentuje v okolí a viem aký je to zamestnávateľ a informácia o tom koľko peňazí mu štát vyplatil a vyplatí ma veľmi vytočila, to je všetko
@egonsk donor o cenách potravín kedy bude tlačovka luhara Fica?
Hm, skús napísať napr do denníka n alebo do sme. Lebo MK to je viac o pocikanych testoch dojčení pôrode a kolikach
Tu to bude len taký výkrik do tmy