Platiť sa oplatí

alexstav
24. jan 2022

Dobrý večer prajem. Prosím vás máte niekto skúsenosť s firmou platit sa oplatí ? Dostala som sa do exekucie kedže som nemala 4 mesiace príjem ...kontaktovali ma s platit sa oplatí tak mi schválili splátkový kalendár podstivo som platila 2 roky splatila som 2770 eur. Pred vianocami mi volali s intrum že mám podlžnosť ktorú im posunula spoločnosť platit sa oplatí ...hned som tam volala ako je to možne že riadne splácam ...nato mi pani povedala že nevie prečo sa to posunulo k druhej spoločnosti a že už v počitači nevidí nič ...tak som volala do Intrum či mi schvália splátkový kalendár a že chcem vediet akú čiastku tam ešte mám ...skoro ma prekotilo tak ja platím dva roky oni to posunú druhej spoločnosti a ja platím od znovu celú čiastku tak kde teraz zmizlo tych 2770e ? Moc ma to štve :( to takto budem splácat cely život ked si budú posúvať tieto spoločnosti moj dlh ako mám postupovať ? Na koho sa obratit aby som vedela kam odišli moje peniaze ?

zadrela čiastku

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyan
24. jan 2022

Určite kontaktuj právnik, aspoň centrum právnej pomoci. Nielen v súvislosti s intrum ale aj tou predchádzajúcou spoločnosťou. Daj si dokopy všetky informácie a podklady od vzniku pôvodného dlhu cez platiť sa oplatí až po intrum a rieš to komplexne. Dlhy treba platiť, ale stačí raz, nie ten istý dlh opakovane až do smrti.

alexstav
autor
27. jan 2022

@tanyan Ďakujem vám pekne.

nikaleo17
13. feb 2022

@alexstav mala si zmluvu s platiť sa oplatí? Neporušil si nejaký mesiac splácania? Oni vedia hneď odstúpit už som videla pár prípadov co malo problémy s platiť sa oplatí.
Ak si mala podpísanú zmluvu tak ja by som išla tymto smerom

markaterka
13. feb 2022

Zmluvu s platiť sa oplatí máš? A potvrdenia o každej platbe, čo si im poslala? Všetko si zosumarizuj ( buď šeky z pošty alebo potvrdenia z účtu) a choď sa poradiť s právnikom.

alexstav
autor
16. feb 2022

Zmluvu som podpisanú nemala ...ani som neomeškala splatky.

nikaleo17
17. feb 2022

@alexstav no ved práve že žiadna zmluva ...treba to inak riešiť. Napríklad keď si platila musíš tam mat variabilný symbol. Máš doklad o tom ako dlho si platila ?

alexstav
autor
18. feb 2022

@nikaleo17 Dobrý deň platila som to cez internet banking

tatianna56
18. feb 2022

@alexstav tak potom doklad o zaplateni mas, platbu cez inetrnet banking si predsa vies vytihanut

alexstav
autor
18. feb 2022

@tatianna56 ano viem ... A od platit sa oplati nebudem potrebovat žiadny papier o platení? Mne poslali raz jeden papier o splatkach na pol roka vždy po pol roku sa zvyšovali čiastky.