Neviete prosím či a ako je spoplatnená platba cez online banking slovenskej banky do zahraničia? Mám raifku a platba bola cez revolt.
@maranco Nie ono to je Revolt oni majú banku v Litve, Preto je tam LT. V mojej banke mi na to nevedeli odpovedat a povedali že to je spoplatnené. Skúsila som teda v inej banke čo mám a dali mi odpoveď ako ty. Že ak je to v eurách tak je to SEPA platba a tá je zadarmo. Nebol to bazár. Bol to e-shop. Písala som im potom aj na podporu a vraj im už aj prišli peniaze. Nebola to veľká suma len mám pred týmito zahraničnými platbami rešpekt :D
Revolut Bank UAB je banka založená v Litovskej republike a sídlo má zaregistrované na adrese Konstitucijos ave. 21B, Vilnius, 08130, Litovská republika
Všetky SEPA platby máš za rovnakú cenu ako na Slovensku takže väčšinou zadarmo. Okamžité platby vieš využiť medzi 29 krajinami, ak to obe banky podporujú.
https://www.europeanpaymentscouncil.eu/what-we-...
Taký základ ako sú spoplatnené SEPA platby by mali ovládať na infolinke.
@maranco ved to som nechápala... Na podpore mi povedali že je to spoplatnené. V druhej banke že zas nie.
Ja som posielala detom peniaze z Tatry na Revolut toto leto viackrat (cestovali Aziou). Platba nespoplatnena, okamzite pripisana! Akurat Tatra odmna chcela 2fazove overenie.
@simsalabim ďakujem. Áno aj ja som musela znovu overiť aby ma pustilo zaplatiť
cena SEPA platby v mene € je rovnaká na slovensku a do zahraničia
Tam vieš použiť okamžitú platbu a bude to mať príjemca do 10 sekúnd.
Ak je to na bazár, maj opatrnosť, prečo ti príjemca nedá SK účet, ale z LT účet z Litvy.