Baby koľko trvá prevod peňazí. Pokiaľ ide o rovnakú banku. Posielal som včera ale ešte peniaze vraj neprišli na účet. Ide o Slovenskú sporiteľňu vdaka.
Hned
Účtov môže mať koľko chce.
@bloger sú hneď na účte do niekoľkých sekúnd
Napriklad v Revolute pri platbach musim zadavat meno a priezvisko prijimatela - majitela uctu.Dalsia vec,priamo v apk vidim ked dorazia peniaze do banky prijemcu.
Je to tak naozaj ide o podvod. Chcel som v dobre viere pomôcť a......Poslal som 40 eur za niečo čo stojí 3 eurá https://knihobot.sk/g/645587. A pritom som tu zdieľal zbierku pre ňu. Veril som jej.
Všetko je to nakoniec inak. Ona vôbec nevie, že sa jej kniha takto predáva. Písala mi lebo som chcel vysvetlenie. Ona to predáva iba po pripísaní peňazí na účet. Ale sľúbila, že tie peniaze vráti. Asi naozaj je chyba na strane banky. Možno to teraz trvá dlhšie. Ja jej budem veriť aj dalej.
Ty si dobre naivný. Peniaze už má u seba a tebe ich nevráti.
@januska12323 Už sa niečo podobné stalo. Niekto, že chcel zaplatiť a, že nemá na účte žiadne prostriedky. Nakoniec vysvitlo, že im to tam nabieha pomaly. Majú nejaký nový systém. Mama mi to vysvetľovala len ja tomu tak nerozumiem.
No nerozumieš lebo to je blbosť, keď si poslal peniaze hneď sa pripisuje na účet keď je to v tej istej banke. Keď na účte peniaze nemáš tak ich ani nemôžeš poslať.
To fakt mozes byt taky naivny? Ked neveris nam, opytaj sa v banke, kolko ten prevod trva. Odpoved bude " okamzite". Ak veris viac tej klamarke, tak cakaj, ze vrati
@mk1111111111 A čo povieš na to, že číslo účtu ktoré mi poslala zmizlo. A ked si kliknem na ňu píše mi hore nejaký Michal.bielik10. Možno mi to číslo účtu nedala ona. Mohol sa jej niekto nabúrať do účtu. Ešte je tam vytvorený jeden jej profil. Kde drží tú knihu. Ukradli jej fotky to sa môže stať. Písal som si ešte s jednou babou z organizácie predobro.sk. Potvrdila mi, že všetko o Janke je pravda. Je teraz v nemocnici. Tak potom kto je podvodník.
A preco si to nepreklikal pred tym, nez si zaplatil. Ved, na vypise mas, komu si to uhradil, tak vies, ci jej, ci niekomu inemu.
@mk1111111111 tam mám iba že, zaplatené
@bloger cele s tou Jankou je jeden podvod uz takto dostala cez stotisic euro a oblbuje ludi dalej aj cela ta banda okolo
@mamina7070 Myslel som, že túto diskusiu už zmazali. Evidentne ešte nie. Prečo si myslíš, že ľudí oblbuje? Bola predsa o nej aj reportáž. Evidentne je ťažko chorá. Mama jej bojuje so zlyhávaním srdiečka a otec má rakovinu. Tá reportáž bola o tom, že sa jej ľudia vyhrážajú. Je hrozné v dnešnej dobe žiť z dôchodku 147 euro. Ešte si kupovať lieky a podobne.
@bloger cela ta story je rozpisana v fcb skupine o podvodnikoch
slecna ma aktivnu zivnost a obchodik tj neni pravda ze zije z 150€
na transparentny ucet prislo na nu cez 100 000 €
liecbu ktoru berie plne uhradza poistovna
atd atd
@bloger z slsp do slsp si posielal? Mne nabieha hned…