Peniaze z Tatrabanky do Fio

28. feb 2024

Ahojte fungujú priame platby?
Keď pošlem zajtra peniaze na fio napr poobede kedy prídu?

lenkahvh
28. feb 2024

Na druhý deň zvyknú

petamich
28. feb 2024

fio zatial nema instantne platby, takze nasledujuci pracovny den

maranco
6. máj 2024

FIO banka dnes spustila okamžité platby
https://zive.aktuality.sk/clanok/msCxN5r/fio-ba...

autor
6. máj 2024

@maranco ooo výborne ďakujem krásne za info 🫶🏼

denisa96
2. okt 2024

Ahojte. Chcem sa opýtať ako je to s tými okamžitými platbami. Lebo včera (utorok) som posielala z Fio banky cca v čase 10:05 a pri možnostiach som mala či chcem štandardne poslať alebo okamžite. Zadala som okamžitú platbu, no pri tom ako som to označila mi vyskočila informácia,že banka to môže zmeniť na štandardnú. Peniažky som odoslala, ale známej ešte neprišli na účet a to ma Tatra banku. Prešlo už viac ako 24hodin od platby.
Ma niekto takúto skúsenosť?

maranco
2. okt 2024

@denisa96 tam si mohla prepnúť prepínač ak sa nepodarí okamžite tak neposialať bežne a vtedy ti vybehne hláška či banka príjemcu prijala okamžitú platbu

z utorka by jej dnes doobeda prišla aj bežná platba, skontroluj si či si poslala na správne číslo účtu

denisa96
5. okt 2024

@maranco ďakujem za info. Medzitým som kontaktovala Fio banku, kde mi povedali, že na jeden deň zadržali peniažky. Síce neviem prečo, ale dúfam, že sa to už opakovať nebude...

maranco
5. okt 2024

@denisa96 nabudúce ak ti záleží aby to určite prešlo okamžite vypni možnosť poslať to bežne, tak máš istotu že to tam došlo hneď alebo ak sa nedá vyriešiš si inak, prípadne potom sama pošleš bežne
príjemcu tú známu dobre poznáš alebo je to predaj cez bazár/inzerát?