Peniaze na ruku

15. okt 2023

Mala som dostat vyplatu. Na ucet dosla ale kedze som robila hodiny navyse ( na cierno v podsatte) mala som dostat na ruku ale stale mi ich nedali, co mam robit?

dadka128
15. okt 2023

Oslovit ich a spytat sa na to ..

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matullienka
15. okt 2023

Pýtať sa na to a keďže si ich robila na čierno ako píšeš, nemáš ich predpokladám nikde oficiálne evidované tak keď ti ich nedajú máš smolu

maranco
15. okt 2023

Keď zamestnávateľ klame štát prečo očakávaš že teba nebude klamať? Nabudúce sa riadne zapíš do dochádzky a odfoť si ju aby si mala dôkaz. Alebo nerob hodiny navyše. Alebo nech ti dá dopredu peniaze. Keď ti nedôveruje dať dopredu prečo ty máš dôverovať, že ti ich vyplatí potom?
Keď by sa ti vtedy v práci stal úraz tiež by to nebol pracovný úraz, ale ešte by si mala problém čo si tam robila, keď tam nemáš čo hľadať.

alickapusinka
15. okt 2023

@maranco presne súhlasím s tebou do bodky.

viestta
15. okt 2023

Mozes len cakat, ci sa mu uraci zaplatit. Nemas ziadnu zakonnu moznost od neho vymoct tie peniaze, pretoze aj ty si porusila niekolko zakonov, nielen on. Maslo na hlave mate obidvaja
A odporucam hladat robotu, kde vsetky peniaze pojdu cez vyplatnu pasku. Ocenis to v buducnosti, pri kazdej marodke, OCR, materskej, dovolenke, dochodku a ocenia to aj tvoji rodicia na rodicovskom dochodku.

maranta_leuconeura
15. okt 2023

Nic, nechala si sa oj*bat 🙂

zmrzlinka2021
15. okt 2023

Odid z takej práve. Nájdi si čestného zamestnávateľa

autor
16. okt 2023

@zmrzlinka2021
@maranta_leuconeura
@maranco
@alickapusinka
@viestta
akurat mi dali ostatne peniaze, ale samozrejme riešim už normalnu zmluvu, nie taketo podvody