Ahojte chcem sa opytat, dala som si preplatit zuby cez penazenku zdravia.
Vsetko mam uz schvalene caka sa uz len na uhradu. Ako dlho treba cakat kym poslu peniaze?
mne este ani neschvalili a to u to uz dobre 3 mesiace,len prisla sprava ze aby som sa nebala ze na tom pracuju
a koľko preplatia?
Ja co som naposledy davala preplatit zuby cca. Mesiac dozadu tak od schvalenia do uhrady to bolo 8 kalendarnych dni
@primadona 100eur rocne.len treba mat preventivu u vseobecneho a aj zubara
@77katarina ja som si dala zubara schvalit koncom augusta a peniaze prisli tento tyzden, teda zhruba za 3 tyzdne. a od zubarov mi vzdy chodia tak do mesiaca, takze este pockaj nejaky tyzden. inak za lieky mi pride takmer okamzite.
@marticka85po v tych 100e je zahrnuta aj dentalnu hygienu? Ci nato su peniaze zvlast? Dik
@berusinka2 je to v tom, aj to sú zuby
@77katarina trvá to určite dlhšie ako 10 dní, väčšinou cca 3 tyzdne
@berusinka2 ano da sa aj na dentalnu uplatnit
No ale oni posielaju peniaze az po uzavierke, raz za 3 mesiace, takze zalezi kedy si si poziadala.
Najblizsie by mali posielat v oktobry, tiez mame schvalene od augusta, teraz sa bude vyplacat za jul az september
@x_mery_x jasom mala schvalene 16.8 a prisli peniaze 24.8
@marticka85po viem ze da, uz to mam schvalene, len neviem Ci to ide zo sumy 100e zuby, alebo dentalnu, cize prispevok na dentalnu je zvlast, nie z tej sumy 100e na zuby
@berusinka2 v rámci 100€ je to benefit na zuby
@luliu dik
@miska2509 ale ked mas penazenku zdravia maxi, tak celkovy benefit na zuby mas 120e
@berusinka2 100€ máš spolu, na ošetrenie zubov i dentálnu.
@77katarina napis potim ci prisli 🙂
@miska2509 áno včera mi prišli na účet
baby a aby mi prišli peniaze musím mať preventívku všade?
@primadona áno - zuby aj gyn
@77katarina super dakujem 🙂
@77katarina aj všeobecný lekár?
@miska2509 do 10prac dni