Zdravím žienky, máte niekto v peňaženke zdravia aj niekoho iného ako manžela a deti? Ak áno, čo všetko o vás vidí?
PS: Rozmýšľame pribrať do skupiny niekoho z mimo, čo vieme, že by mu pomohlo, ale nerada by som, aby o nás vedel súkromné veci.
Ja som správca, mám tam muža, mamu, dospelého syna. Nevidím o nikom nič. Keď ešte syn nebol dospelý, videla som aj jeho údaje. Deň pred tým, ako mal 18, údaje zmizli.
Žienky, ešte otázka: ako funguje zdieľanie kreditu v rámci skupiny? Napríklad keď člen vyčerpal svoju 100ku napríklad na zuby, ešte by vyčerpal 20 na lieky a 200 na oči. Že limity v jednotlivých kategóriách neprekročil, ale ide mu kredit od ostatných členov. Schvália mu to automaticky, alebo čakajú na koniec roka, či jednotlivý členovia budú mať nejaký kredit nazvyš a až potom schvália? Ako to funguje?
Ešte upresnim... Myslím to tak, že napríklad začiatkom roka by jeden člen absolvoval všetko vyššie spomínané a ostatní členovia ešte nič. Peňaženka by bola plná. Tak vtedy mu to schvalia? Alebo čakajú na koniec roka, či si aj ostatní nebudú čerpať svoje?
@marybery mám tam svokra, brata, rodičov muža aj deti. Okrem deti tak nikoho údaje nevidím.
Ti tam vidíš mužove vyšetrenia? Lekárov? Preventíky?