Ahojte, chcem sa spýtať tých čo majú skúsenosť. Do koľkých dní/týždňov pošlú benefit za zuby, ak je žiadosť schválená?
Neposielajte mi prosím linky z ich stránky, pýtam sa reálne skúsenosti . Ďakujem
Mne to minuly rok trvalo tak 1-2 mesiace (vsetky preventivky som mala pred zub zakrokom absolvovane). Dost dlho podla mna.
nieco trvalo pomaly dva mesiace, nieco poslali do tyzdna.... takze fakt na toto neexistuje asi ta spravna odpoved
Za lieky do 7 dní, zuby mesiac.
@sweet20 áno veľa ľudí z môjho okolia nie je spoko. Dakujem za odpoved.
Ďakujem dievčatá za reakciu.
ja som to riešila mojej mame a prišli jej asi do 2 týždňov od podania žiadosti, zdalo sa mi to celkom skoro
@sajmonka_1216
@kaktusik007
@vanilkovazmrzka a môžem sa opýtať ci to chodí na účet alebo šekom.?
zavisi to aj od toho, kedy vykon vykazu jednotlivi lekari. moja skusenost je, ze od 14 dni do cca 2 mesiacov.
@anile12 na ucet, ked mas v appke zadane. Neviem, ci je aj ina moznost 🙂
Mne to vždy prišlo max. do 2 mesiacov od podania žiadosti...ci to bol strojcek, rontgen, osetrenie zubu...ale zavisi aj od zubara, kedy vykon vykaze, ci su vsetky preventivky absolvovane...
Ja som si dala žiadosť o preplatenie dentálnej hygieny mňa i dcére. Do 2-3 týždňov mi prišli peniaze. Treba mať absolvované preventívne prehliadky.
@olgad4 Áno, dcéra má všetko naporiadku ( pediater , 2x zubar do roka). Riešime strojček 👍 tak veru benefit by sa zišiel, lebo to je žrút €€€ neskutočný 🫣
do dvoch tyzdnov.. ale ja som mala problem celkovo so vseobecnou, preto som presla do sukromnej