Ahojte prosim ako funguje ta peňaženka zdravia maxi? Idem to využiť prvýkrát a moja mama už dôchodkyňa si teraz brala nové okuliare a neviem môže jej to preplatiť poisťovna tých 100 eur? Mama tu aplikáciu nemá ani nebude mať môže získať príspevok aj keď nemá aplikáciu?
Podla mojich info musi mat apku, ty jej posles pozvanku a tak ju pridas do skupiny. A okuliare si musi dat spravit v zmluvnej optike.
@andrea_82 Mali sme v skupine babku ešte minulý rok, tá ma tlačitkovy telefon čiže appku nemala určite a vedeli sme ju tam aj tak normálne pridať podľa údajov. Jedine že by niečo zmenili 🙂
@katariiinkaa ja som rodičom aktivovala e-pobočku cez net a tak som ich pridala do peňaženky maxi.
Maju fajn infolinku ak by ti nieco neslo, pekne vysvetlia, ponaviguju, synovi minuly rok preplacali, ale bol to skor zazrak, prisne podmienky a tak si radsej prezisti co vyzaduju, ci sa do toho pustite
No pozri si ale podmienky. Ja som tiež teraz riešila okuliare .. potrebuje predpis od lekára samozrejme, okuliare si musí vybrať len v zmluvnej optike, na rám prispeje okolo 40€ a na okuliarove šošovky sa mi zdá že az od -4 /+4 dioptrií ..
Najskor si over, ci ma optika zmluvu s poistovnou. Mne takto odmietli preplatit okuliare, lebo ze s tou optikou nema poistovna zmluvu 🤷🏼♀️🤦🏼😡
Na pridanie stačí tuším mail, kde potvrdí, že súhlasí s pridaním do skupiny. Okuliare musí byť zmluvný očný a optika musí byť v zozname v aplikácii.
Ano, stačí že ju pridáš ty do vašej "skupiny" v appke. Tam uvidíš všetkych členov, vieš za nich aj podávať všetko na preplatenie.