Peňaženka zdravia Maxi

5. apr 2024

Ahojte, momentalne som ja s detmi poistena v Dovere, manzel je VsZP. Dcera ma jeden planovany zakrok a ostala som dost sokovana, lebo ak by sme mali VsZP, tak by sme dostali termin na zakrok o mesiac, tak budeme cakat tri mesiace. Inak som bola s Doverou vzdy spokojna, len som teraz zistila, ako riesime tieto veci, ze asi najlepsie bude presunut sa do Vseobecnej kvoli detom, ze nas caka este par zakrokov. Studujem si to teraz a mohli by sme vytvorit spolu teoreticky vsetci 4 penazenku zdravia maxi. Vie mi prosim niekto ozrejmit, ako to funguje. Napriklad osetrenie zubov 120 eur to je pre jedneho alebo vsetkych spolu, 100 eur na ram na okuliare pre jedneho alebo vsetkych v skupine spolu? Plus este je tam nejaky specialny prispevok 100 eur, ktory je akoby mimo toho vsetkeho. Tu sa
V Dovere sme vyuzivali len benefit na zuby. Ine ani nie. Vo vseobecke sa mo este paci ze preplacaju aj nepovinne ockovania pre deti niektore.
Prosim podelte sa aj k skusenosti.

Dakujem

gabika8855
5. apr 2024

Dokopy by ste mali 400€....a tie sa cerpaju napriklad teda 120€ na zuby tak 100 tej osoby ktora riesila zubara a 20 od niekoho sa precerpa...na okuliare jednej osobe 100€...proste mas pre vsetkych nejaku sumu ktoru potom cerpate

autor
5. apr 2024

@gabika8855 aha cize to nie je 120 na zubyx 4, 100 na okuliare x 4 pre kazdeho

gabika8855
5. apr 2024

Mozes minut 4x100 na okuliare ale potom uz na nic ine....lebo za kazdeho clena mas 100€ ....a s tym sa hospodari

autor
5. apr 2024

@gabika8855 chapem

ekira1
5. apr 2024

Každý má 100€ a môže ich minút na hociktorý benefit. Presunúť sa dá, ale potom ten ďalší bude mať o to menej na benefit. Každý, kto žiada o preplatenie benefitu musí mať preventívky všeobecný každé 2 roky, zubár Každý rok, gynekológia ženy Každý rok, urológia muž nad 50 rokov.