Ahojte idem si sem po radu lebo som už naozaj zufala
Minuly tizden 20.5 som kupovala kombinézu z nemeckého bazosu Kleinanzeigen s tým že som sa dohodla z predávajúcim že peniaze pošlem cez paypal…tak v ten deň som poslala 310€ cez paypal alo za “tovar” aby som mala ochranu …nakoniec sa obchod ešte v ten deň zrušil a napisala že mi peniaze poslala na späť(nemala som na paypal peniaze čiže strhlo sa z bankového úctu) čítala som na nete že to trvá tých 5 až 7 dni niekdo hovorí že aj 10 ..dnes je to 7 deň a stále nič ja som dokonca aj transakciu dala do sporu len som označila poškodenia vec ale neodpovedá popisu čo bola asi blbosť keďže nič nemám …do sporu som všetko napisala aj dala konverzácie a spor má trvať do 9 júna ale keby mi ona aj poslala ns účet peniaze pred sporom tak je spor nepodstatni a už mali prísť či? Predávajúca je Nemka neviem či to hra rolu a nekomunikuje somnou čiže to riešim cez spor …keby to aj trvalo 10 dni tak by to trvalo do piatku ale moc tomu neverím ….prosím o radu
Aj bez sporu to trva dlhsie, nez si nevedela vyckat, bohuzial. Uplne bezne mi chodia peniaze takto zo zrusenych transakcii aj 10 -14 dni (a nie je to vinou tej druhej strany). ak si otvorila spor, tak si myslim, ze to potencialne moze trvat aj dlhsie. tie peniaze ti pridu urcite
@missviolet ja som peniaze poslala pani 20.5 a ešte v ten deň sme sa dohodli že nákup zrušíme pretože som poslala 310€ a jej prišlo o 9€ menej asi ako poplatok tak chcela nech pošlem viac peniaze aby sa to dorovnalo potom že jej mám poslať penize inako nie cez paypal a nakoniec teda sem súhlasila že peniaze teda dostala na spat a večer tu vec predala niekomu inému a ešte zvýšila cenu …takze som sa naštvala a chcela som si to pojistit lebo som jej neverila že penize poslala na spat alebo celu sumu a ešte v ten deň 20.5 som dala aj spor a ten by mal trvať do 9 júna či mi ale penize prídu skôr pokial ich fakt poslala to neviem ale v piatok to bude 10 dni
@terezia001 mne trvalo skoro mesiac,kym mi peniaze vratili.80€ za senzory do auta.Stranka obchodnika zmizla.Inac je vela podvodov na tomto portali....drzim palce.