Ahojte rada by som sa Vás opýtala či ste investovali do nejakých fondov v partners Investments. Ja som tam investovala len do dôchodkového A to pretože ma do toho donútil môj muž, doteraz to ľutujem. Zaplatila som hodne už len za spracovanie.
Chcem sa opýtať keď ste požiadali o vrátenie nemali s tým žiaden problém v pohode vám vrátili späť peniaze a zrušili zmluvu? V zmluve mám samozrejme napísané že môžem kedykoľvek vybrať peniaze.
Ano, ale vyplatia ti ciastku aku ma prave fond hodnotu.Oni maju vyssie poplatky, to je pravda, ale podvodnici nie su, problem bude, ak vy nie ste uzrozumena s tym, co to investovanie do fondov/ETF je. To nie je terminak, že suma iba narastie. Teraz su trhy trochu v poklese, cize ak ste vkladala v čase, ked boli vyssie, bude tam menej. Ak to mal byt dlhodoby cieľ ako dôchodok, nerusit a mesacne prihadzovat- jedine, ze ste v tazkej situacii a treba vam peniaze- preto by sa malo investovat iba to, co viete ze nebude treba aj pri tazkych situaciach, lebo najcastejsie sa to potom rusi prave v nevhodny cas.
Ahoj, v blízkej rodine máme tento problém. Rieši sa to s právnikmi, snaha vyplatiť peniaze na druhej strane je cez splátky, no zatiaľ bola uhradená len jedna a odvtedy nič. Teda ďalšie (drahé) stretnutie s právnikom a uvidí sa ďalej...Bližšie info nemám, len toto
Podvodníci si nepotrebujú účtovať vstupné poplatky, oni vedia, že si nechajú celý vklad. Takže na zákade tejto informácie si myslím, že peniaze dostaneš späť presne ako je to uvedené v zmluve.
Investovala som cez nich, aj som vyberala peniaze a zmluvy rušila. Všetko bez problémov. Ale tak zase ja som rozumela tomu, čo robím
@danyelia ďakujem Ti veľmi 🙂 aspoň sa dala zrušiť zmluva?
Nie som si celkom istá, ale mne sa zdá, že zmluva bola v danom termíne ukončená, peniaze mali byť vyplatené v plnej sume 🤔
Aké dôchodkové to bolo? Skúste mi odfotiť do správy prvú stranu a pošlite odkaz na všeobecné podmienky. Kuknem na to.
Cez túto spoločnosť máme investované peniaze. Aj v minulosti sme mali, pri zrušení zmluvy nám boli do mesiaca vyplatené peniaze. Ale samozrejme vstupný poplatok, ti nikto nevráti. Vrátia ti aktuálnu hodnotu investície
Ja si pamätám ešte nedávno ako Partnersgroup vo veľkom predával investície cez Amundi a dávali klientom vysoký vstupný poplatok. Zrazu si PG vytvoril vlastné investície a všetkých klientov začali masívne presúvať z Amundi do ich fondov. K svojim peniazom sa dostaneš,len problém je v poplatkoch ktoré už neuvidis.
@janulka0801 a v poplatkoch za čo?
Písala si že si zaplatila hodne..... predpokladám že vstupný poplatok v nejakých % z cieľovej sumy a tiež ešte priebežné poplatky z každej investície ktoré ty ako laik nevidíš ale oni sú tam.
Skúsenosť s týmito fondami ani spoločnosťou nemám. Ale určite ti peniaze vyplatia. Avšak nie čiastku, akú si vložila, ale čiastku, aká tam je podľa aktuálneho vývoja fondu. Čiže buď dostaneš svoju investíciu navýšenú o výnos, alebo dostaneš menej ako si investovala. Či to bude 5 alebo 50%, to záleží od fondu. Inak neviem ako dospelú ženu môže donútiť muž.