Ahojte, chcela by som si vybrať peniaze a zrušiť zmluvu z môjho investičného fondu a nemať už s tým nič spoločné. Je okrem výberu peňazí potrebné ešte niečo urobiť? Taktiež sa chcem spýtať či vadí, ak som nesplnila cieľ sumy, ktorú som mala vložiť (teda bolo to len v rámci stratégie).
@emiona Smiem vedieť, prečo nechceš mať s Partners Group nič spoločné? Nahnevali Ťa alebo okradli? Lebo ja tam mám tiež čosi u nich.
@emiona nerušiť, keď je v poklese
prípadne len nechajte vložené a viac nevkladajte
Ak ide o podielové fondy, na začiatku ste platili vstupný poplatok, oň prídete. Preto radím nerušiť, ale zrátať si to, aby sa aspoň poplatok nejako časom vrátil.
@jarka_black aktuálny výnos mi pokrýva vstupný poplatok, rátam s tým.
@veronka1996 môj finančný sprostredkovateľ rozprával aké to bude mať výnosy atď, len tie pekné veci, avšak žiaden vstupný poplatok ani raz nespomenul. Je pravda, že ja som si to mohla lepšie preštudovať. Po podpísaní zmluvy mi iba povedal aby som poslala danú sumu ako vstupný poplatok, nijako mi to nevysvetlil, ani to, že to nie je súčasť investície. Taktiež sa nestotožňujem s ich pyramídovým systémom a vynucovanie si kontaktov, to ma veľmi hnevalo, keď som vyslovene musela im dať nejaké kontakty mojich blízkych aby si rozšírili kruh klientov...
Zároveň mám už iný investičný účet v SLSP, kde som zaplatila vstupný poplatok len 20€ (v partners to bolo 160€) a mám tam obnoho väčší výnos ako v partners group.
@emiona ešte by som doplnil , že aj ja som dlhé roky klient partnera group ale vynucovanie kontaktov , s tým som sa nestretol. Nevravím že môj poradca to nespomenul ale nikdy ma nenútil a teraz keď niekoho mám , sám mu pošlem kontakt. Je to asi od ľudí nie od spoločnosti , ako všade držím palce aby ste to dobre dobojovala, ak treba pošlem kontakt 🙂
@emiona vobec nevadí, že si nesplnila cieľ sumy. Peniaze môžeš vybrať kedykoľvek, avšak je aj dôležitý čas, kedy peniaze vyberieš, z hľadiska výnosnosti fondov,lebo v podstate predávaš podielové jednotky,ktoré si nakúpila a ich cena sa v čase mení. Inak môžeš vybrať kedykoľvek. Záleží tiež, aký produkt máš. To je tiež dôležité. Tam sú potom rôzne podmienky. Kľudne napíš o aký produkt ide, a poradím Ti bližšie. 😊