Ahoj baby chcela by som sa len informovať pred materkov som pracovala no bola som prepustená a odvtedy začal problém nemala som ako zaplatiť úver a musela som predať auta aby sme vyzili chcela by som vyhlásiť osobný bankrot no neviem či mi to prejde keďže som pred rokom predala auta a prešiel prepis myslíte že mi to schvália nevezmú mi to ako nemali zámer prosím nesudte ajtak som už z toho nadne
@mamina7070 No terás už nevlastnim nič ale pred. Rokom bolo na mňa písané otcove auto ktoré som prepísala aj moje ktoré som predala môže s tým nieaky problem
@mamina7070 hypotéku nemam
Otázka je či máš nejaké exekucie ktoré nedokážeš splácať ?
@pribinak no áno mám na dva úvery v celkovej výške 30 tisic
@pribinak a dva exekúcie aj keď terás pracujem nezvládal to splacat
Máš tie exekucie dlhšie ako rok? Lebo to je podmienka
Odporúčam ísť najprv do banky a požiadať o zníženie splátky, čím sa doba splácania predĺži.
Osobný bankrot, exekúcia ako posledná možnosť.
poziadaj o osobny bankrot potom
@mamina7070 No to aj chcem len neviem či nebude problém že som pred rokom prepísala obydve auta či to nevezmú ako nekali zamer
v tom case si uz mala exekucie ? pouzila si vynos z predaja na splatky exekucie?
@mamina7070 nie v tom čase som ešte exekúcie nemala
tak neries a zacni vybavovat nech mozes kludne spavat na tej linke co som ti dala vyssie najdes aj kontakty
@mamina7070 tak nebude to problém že pred rokom som predala tie auta nebudú to nieake skumat
mas exekuciu viac ako rok ?
@mamina7070 áno už asi rok a 4 mesiace tak nieak
tak sa objednaj a chod
Dosť si protirečíš. V úvodnom príspevku píšeš, že si auto predala. Neskôr píšeš, že si ho prepísala na otca. Píšeš, že auto si predala/prepísala pred rokom. Dostala si otázku, či si v tom čase mala už exekúcie, odpovedala si že nie a neskôr píšeš, že exekúcie máš 1 rok a 4 mesiace. Čiže ak si predala/prepísala auto v čase exekúcie, tak je to nepoctivý zámer.
@melanta nie nepredala som auto v čase exekúcie exekúciu mám 4 mesiace
@jarka_black zníženie splátok sa rieši predtým, než sa človek stane dlžník. Keď už má exekúcie a neplatí úvery vyše roka, banka jej splátky znižovať nebude.
O 21:44 sa ťa @mamina7070 pýtala, či máš exekúcie dlhšie ako rok. Keďže je to jedna z podmienok na osobný bankrot. O 21:45 si jej odpísala že áno, že exekúcie máš rok a 4 mesiace. Teraz píšeš že iba 4 mesiace.
@melanta preklikla som zlsa 4 mesiace mám len exekúciu a minuli rok som prepisala auto
Podmienka na osobný bankrot je okrem iného mať exekúciu minimálne rok. Takže už len z tohto dôvodu tým pádom nemáš nárok na osobný bankrot.
@melanta dakujem
@melanta Áno, keď som to písala, som ešte nevidela odpoveď o 2 exekuciach.
Bankrot môžeš vyhlásiť ak máš čo i len 1dnu exekúciu,ktorá trva určitý čas,treba ísť do Centra právnej pomoci, pobočky sú už skoro v každom meste oni ti to vysvetlia, poradia,...bezplatne
mas exekuciu ? vlastnis nejaku nehnutelnost ? mas hypoteku?