Dobrý deň potreboval by som poradiť. Bol som jednej oddlzovacej kancelárie na pohovor kde mi vraj pomôžu vyplniť papiere a on to všetko odošle do cpp, či je v poriadku že chce odo mna zato táto spoločnosť peniaze 280euro
@dbs2014 daj do googlu centrum právnej pomoci, majú dobrú stránku, tam si vieš nájsť aj príručku k osobnému bankrotu, kde sú popísané všetky podmienky, tiež aj tlačivá. A je tam telefónne číslo, na ktoré treba zavolať a oni vás objednajú podľa miesta bydliska na pohovor, kde vám bude všetko vysvetlené a dostanete tlačivá a pokyny. Dá sa aj tak, že si stiahnete tlačivá z ich stránky, vypíšte a pošlete do cpp podľa miesta bydliska. Ale ak nemáte všetky potrebné informácie o bankrote a potrebujete poradiť, zavolajte na infolinku a objednajte sa. Je to bezplatné.
dobry den,,chcem sa spitat na osobny bankrot,,ma moznost gembler ktrory je bankrote narobil si dlhy a je v konci,,,moze ist na osobny bankrot ?dakujem
Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať jednu otázku, lebo mi to nieje jasne. V cpp som podala žiadosť na oddlženie už mám aj rozhodnutie ze ma budu zastupovať. Jedine mi nejde do hlavy ze do zoznamu veriteľov som napísala všetko aj banky aj vymáhanie spoločnosti aj exekútorov.... A pani z cpp mi volala ze exekutorov tam netreba písať len vymáhanie spoločnosti a spoločnosti ktorým dlhuje. Je to vážne tak? Lebo aj keď exekútor tak si dá nejakú odmenu nie? Ďakujem za odpoved
@stankakovac86 sudca si zisti vsetky exekucie/exekutorov, lebo presli sudom. Hlavne je uviest vymahacie spolocnosti.
@gembler1234 pokial splnas zakonom stanovene limity,podla mna by nemal byt problem 🙂
@gembler1234 áno, môžu odsúhlasiť... Mame v okolí taky prípad
Jedná otazocka ak mozem...Som po oddlžení..a som na pnke.ci mi ta pnka bude riadne vyplatena..mala som dlh na zdravotnej poistovni..dikicko za odpoved..
@jackie17 zdravim a co mam naoisat do zivotopisu..stim mam problem...ze som nabral pozicky na stavkovanie a gemblovanie?
ahojte. Chcem sa spýtať tiež potrebujem podať osobný bankrot. Dával ste si niekto pozerať žiadosť právnikom? Má niekto negatívnu skúsenosť s tým? Ďakujem
Dobrý deň potrebovala by som poradiť. Môže požiadat o oddlznenie osoba ktorá nemá ziadný mejetok. Ďakujem
@jani321 chcem sa spýtať alebo aj vás ostatných, ak som bola pred rokom v cpp, v decembri minulého roku to dali na súd, vo februári bol posledný zápis, odvtedy nič vraj sa veritelia musia ohlásiť. Týždeň dozadu, možno viac som volala do spoločnosti, ktorá ma v BA zastupuje, vraj sa už všetci prihlásili a že sa to cele bude ukončovat. Dnes pozriem do registra upadcov a tam o mne nič. Vo vestníku neviem ako to nájsť lebo neviem kde čo vyplniť. Mohlo sa stať, že po roku čo sa nič nedialo, mi bankrot zamietli? Veď keď vyhlásia bankrot, tak osobne údaje na internete zostanú aj s výsledkom. Alebo sa mýlim? Vopred ďakujem za odpoveď všetkým, ktorý si tým prešli.
@anjelikmirka to je aj na mňa zložité. My sme tým prešli rýchlo, cca. pol roka od návrhu v CPP. Nás informoval právnik z CPP a správca. Nehľadali sme vo vestníku. Keď máš bankrot schválený, nemôžu ho zamietnuť. Max. ho môže nejaký exekútor napadnúť... Ale s tým skúsenosť osobne nemám, neporadim.
@jani321 ďakujem veľmi pekne za odpoveď ❤️
@anjelikmirka ja tiez cakam 4 mesiace a zevraj budem este dlho az 8 bratislave
Cpp mi povedali že mám podané na súd 9.septembra..ze novembri mám čakať že sa mi ozvú..správca ma kontaktovať..koľko vám trvalo kým sa vám ozval správca od podania na súd? Dakujem
@gembler1234 ,.u mňa to bolo celé riadna kovbojka a stále je, pretože 17.augusta som podala žiadosť na cpp v BA, zo súdu mi prišlo uznesenie v decembri, cca vo februári ma kontaktoval správca, poslala som som potrebné papiere ...v auguste som sa už na nete nenašla, takže jasné, že panika... Volala som správcovi, vraj to už uzavreli. Ale jasné, že exekútor K...T Krutý rozhodnutie súdu nerešpektuje a aj naďalej volá aj 3x denne, hoci som dala už aj podnety na súd na zastavenie exekúcií. U mňa toľko 🤷
@anjelikmirka U nás exekútor Krutý dal pokoj. Dokonca poslal aj ukoncenie-vyuctovanie exekúcie...
@jani321 Koľko sa čakalo od podania na súd kym sa ozval spravca
@gembler1234 u mňa 3 mesiace
Včera som bol vestníku..neska som volal spravkyni ..mám čakať na papier zo súdu a zrážky mi nebudú strhávať..potrebujem im zobrať papier čo mi pošlú..už len jedno sedenie spravkinou a mám za sebou😀
@jani321 A posielali ste návrh na zastavenie exekúcie?
@mn8 som ti odp. v inej diskusii. www.centrumpravnejpomoci.sk.