Ahojte, píšem sem anonymne keďže mi to je neskutočne trápne a blbé ze som sa do takéhoto niečoho dostala... Je to dlhý príbeh a hanbím sa za toto cele.
Je tu niekto prosím kto si požiadal o osobný bankrot? Mala by som dotaz ohľadne už o schválenom bankrote a následna komunikácia so správcom.
Ďakujem
je tu skvelý právnik draik ten určite bude vedieť poradiť viac.Ja som napisala to viem lebo môj kolega bol teraz na oddlženi a musel mať aj súd.
Ahoj,záleží od toho či vlastnis nejaký majetok, ak áno, je to tam nejaké zložitejšie vybavovanie. Ak si bez majetku je to veľmi rýchle súdne konanie. Ak máš zástupcu, cez ktorého OB vybavujes,nemusíš byť prítomná na súde. Správca tá bude kontaktovať krátko po súdnom procese. Bude chcieť od teba nejaké papiere. Záleží od správcu, akého ,,chytis,,. Si povinná zo zákona podávať mu súčinnosť. Ale je to celkom v pohode. Platis určitú sumu. Ako si ju rozložiš je to na tebe. Konkurz po OB má časový harmonogram, sú tam nejaké kontroly od správcu
Viem že musiš rok platiť v kuse pravidelne každý mesiac.Musiš ukazať ochotu platiť.Nemôžeš len tak prestať platiť.A potom to musi schváliť súd.