Ahj všetkym prosim poradte mi,sedem rokov mam uver v slovenskej sporitelni k nemu poistku praceneschopnosti,smrti a invalidity.Zatial som toto poistenie nikdy nevyužila,ale teras by som chcela,som tri mesiace PN a ešte budem som po oreracii a chcem využit poistenie ,,oslobodenie od platenia splatok pri praceneschopnosti takto to mam v zmluve,som však rok nezamestnana,mam narok na to poistenie alebo nie,banka aj poistovna si ma prehadzuju ako horuci zemiak poradte mi prosim kto stym ma skusenosti budem vdačna
Pozrite si v zmluve,koľko musí trvať PN,aby bol nárok na plnenie.S ktorou poisťovňou spolupracuje sporiteľňa?
@frapper Slovenská sporiteľňa má vlastnú poisťovňu, na poistenie PN a nezamestnanosti však využívajú Cardif kvôli tomu že majú malí kmeň klientov
@paloma2811 Obávam sa že v poistnej zmluve bude definované že čerpať poistenie nemôžete ak ste nezamestnaná. Nemáte v balíku aj nezamestnanosť? Odporúčam sa obrátiť priamo na Cardif. Skúsil by som infolinku a spýtať sa priamo na toto.
dakujem za odpovedem,hned pondelok zavolam a zistim viac 🙂
Ak by si chcela mozem ti vysvetlit ohladom poistenia allianz...
@paloma2811 Ahoj, už si si zistila podrobnosti okolo toho platenia, lebo ja som sa na to bola tento týždeň pýtať v banke, tak ak chceš napíš IP
Mam komplexný súbor poistenia hypotéky v SLSP od poisťovne CARDIF. Skúsenosti mam také, že sú to podvodníci, naťahujú čas, opakovane vyžadujú doklady od lekárky, nechcú plniť povinnosti z dôvodu že diagnóza spadla pod predmetnú výluku z poistného plnenia. Za ukončenie zmluvy chcú poplatok 149 EUR. Ich konanie považujem za absolútne neseriózne, a účelove!
HN online.sk Tam nájdeš poradňa. na tejto stránke odpovedajú právnici na otázky čitateľov