Ahojte.vedel by mi niekto podrobne napisat ako to funguje na ocr s dietatom ak som si minuly rok platila dnp.pocas ocr plati za mna dnp tiez stat ako ked som so sebou na pn? Tiez som citala ze na ocr s 1 dietatim sa da ist max.na 10 dni aj to llen raz s 1 diagnoziu.takze ak by dieta malo 2x za rok nadchu.tak na 2.krat uz nedostanem nic? Vedel by mi to niekto lepsie popisat resp.na co si dat pozor.dakujem za kazdy radu.inak na sp mi povedali ze staci mat za min rok 270 dni aj s ppresatavkami.napr.ako ja ze som si platila do konca febr a potom od maja do decembra.
No to bol len priklad.tak si tam daj anginu. Ale k teme to moc nebolo 😒
Ahoj platí len 10 dní , pri každej očr musí byt iná diagnoza , nie tá čo už bola lebo ti nezaplatia.Teraz asi neplatíš dnp tak ak chceš mat očr musíš sa na dnp prihlásit 1 den zaplatit a druhý ist očr ale po očr musíš dnp zrušit lebo by si ho musela platit. A tak isto aj pn ak chceš tak musíš tak urobit. Može byt aj prechladnutie ale to ti da možno len na 7 dní. Ako mne
@susann80 za nadchu sa nechodi hadam na ocierku ci k lekarovi 😀 ... to by bol dobry socializmus 😀