Ahojte, rozhodla som sa zobrat pausal od orangu spolu s mobilom. Neviem sa ale rozhodnut medzi pausalmi. Nechcem platit nejake extremne sumy zan. Najlepsie mi asi vyhovuje Go Data 20, mam tam nonstop data na messenger, whastapp. Ale je tam iba 6GB. Ja data vyuzivam hlavne v praci ale predovsetkym na messenger, takze to mi nic nezoberie z dat. Obcas ale vyuzivam data aj na ine aplikacie a na pracu z domu ked nejde dobre wifi doma. Tak sa neviem rozhodnut ci si mam dat tie za 6GB alebo mi to nebude stacit a radsej mam ist do 15GB ale samozrejme tie su drahsie..
@kk3 6GB minies rýchlo, išla by som skôr do 15GB. Inak neviem , ktorý to je paušál, ale nedávno som bola v jednom prieskume a pozerala som v rámci neho na paušály v Orange a tie ceny mi prídu prehnané. V iných spoločnostiach nájdeš paušál za oveľa mensiu sumu.. myslím, že pri tých Go Dáta paušáloch od Orange si musíš platiť ešte za každú prevolanu minútu a SMS.
tie slovenské zdieračské ceny, že 6GB za 20€ 🤦♂️ bože ľudia dokedy budete podporovať tých zlodejov...pokým to budete kupovať, nikdy tu nebudú ceny ako v Taliansku=9.99€ 150GB+ Volania, SMS...
Orange nikdy. Skus pozriet od O2 pausal. Najlepsie je priamo v predajni alebo na infolinke povedat tvoju predstavu a na zaklade toho ti navrhni vhodny pausal. Nedavno som riesila pausal a pozerala som aj juro. Podobny ako 4ka,super ceny a dobry signal,nevyhoda 4ky,ze ma slabe pokrytie. Celkovo ak vyuzivas data aj doma na pracu,tak by som si skor poriesila data aj na doma. Mobilné data su drahe.
Ja by som Orange už nikdy nechcela. O2 má super paušál, 20gb +3x10gb na appky, ktoré si vyberiem a vedia dať aj zľavu na paušál. Teraz máš u koho číslo?