Orange paušál

kk3
6. jan 2022

Ahojte, rozhodla som sa zobrat pausal od orangu spolu s mobilom. Neviem sa ale rozhodnut medzi pausalmi. Nechcem platit nejake extremne sumy zan. Najlepsie mi asi vyhovuje Go Data 20, mam tam nonstop data na messenger, whastapp. Ale je tam iba 6GB. Ja data vyuzivam hlavne v praci ale predovsetkym na messenger, takze to mi nic nezoberie z dat. Obcas ale vyuzivam data aj na ine aplikacie a na pracu z domu ked nejde dobre wifi doma. Tak sa neviem rozhodnut ci si mam dat tie za 6GB alebo mi to nebude stacit a radsej mam ist do 15GB ale samozrejme tie su drahsie..

janka0215
6. jan 2022

Ja by som Orange už nikdy nechcela. O2 má super paušál, 20gb +3x10gb na appky, ktoré si vyberiem a vedia dať aj zľavu na paušál. Teraz máš u koho číslo?

lenuska9999
6. jan 2022

@kk3 6GB minies rýchlo, išla by som skôr do 15GB. Inak neviem , ktorý to je paušál, ale nedávno som bola v jednom prieskume a pozerala som v rámci neho na paušály v Orange a tie ceny mi prídu prehnané. V iných spoločnostiach nájdeš paušál za oveľa mensiu sumu.. myslím, že pri tých Go Dáta paušáloch od Orange si musíš platiť ešte za každú prevolanu minútu a SMS.

tyler91
6. jan 2022

tie slovenské zdieračské ceny, že 6GB za 20€ 🤦‍♂️ bože ľudia dokedy budete podporovať tých zlodejov...pokým to budete kupovať, nikdy tu nebudú ceny ako v Taliansku=9.99€ 150GB+ Volania, SMS...

kk3
autor
6. jan 2022

@janka0215 teraz mam 4ku a ta mu vyhovuje cenovo ale ten signal je hrozny

kk3
autor
6. jan 2022

@janka0215 aky mas prosim pausal v O2 ? Na stranke som ziaden taky nenasla😕

janka0215
6. jan 2022

@kk3 Ten čo som písala je Zlatý Smart. Prípadne si pozri ešte radosť- tá funguje na O2 sieti - radost.digital - to je ich stránka. Tam máš za 20€ neobmedzené všetko, aj dáta aj hovory 🙂 rýchlosť je tam do 10mbit/s, stačí to ale aj na fullHD videá 🙂

kk3
autor
6. jan 2022

@janka0215 anoo kukala som uz tu radost a pojdem do toho, oplati sa to 😊 dakujem💗

janka0215
6. jan 2022

@kk3 pokiaľ nepotrebuješ k paušálu telefón na splátky, tak je to najlepšie 😊

marca12
6. jan 2022

Orange nikdy. Skus pozriet od O2 pausal. Najlepsie je priamo v predajni alebo na infolinke povedat tvoju predstavu a na zaklade toho ti navrhni vhodny pausal. Nedavno som riesila pausal a pozerala som aj juro. Podobny ako 4ka,super ceny a dobry signal,nevyhoda 4ky,ze ma slabe pokrytie. Celkovo ak vyuzivas data aj doma na pracu,tak by som si skor poriesila data aj na doma. Mobilné data su drahe.

luccija
6. jan 2022

@kk3 prečo Orange?veď chod na pobočky ku konkurencii a daj si poradiť aj tak na stránkach všetky nemajú.Ja idem práve z Orangu po 20 r preč

drobcek17
7. jan 2022

@janka0215
Môžem sa opýtat, túto možnosť vám dali na O2 predajni alebo vám niekto volal? Momentálne mám Orange ale končí mi viazanosť a zvýšili mi sumu za paušál tak by som ho rada zmenila. Ďakujem

janka0215
8. jan 2022

@drobcek17 nejakú zľavu ti vedia dať aj na predajni, lepšie možnosti majú ale majú na zákazníckej linke, pokiaľ viem. Zákaznícka linka je ale spoplatnená, ako všade 🤷‍♀️ skôr by som im písala na chat, alebo whatsapp