Ahojte. Pred rokom mala moja mamka haváriu. Včera ju kontaktovala pani z firmy Optimal, že jej získajú peniaze kedže nedostala toľko koľko mala. Máte niekto s tou firmou skúsenosti? Máme strach aby sa nedostala do nejakých problémov
@petra372016 od koho získajú? Tie firmy berú celkom vysoké provízie z vymozenej sumy, neviem ako je to ak nič nevymozu, kto platí naklady
@viestta no dnes boli u nás. Len vysvetliť ako čo funguje. A tam mi dala čítať papier že ak nič nezískajú tak aj tam mi neplatíme nič. A to mám strach je mi to zvláštne. Že ich to môže stať veľa ale keď peniaze nezískajú nemusíme nič aj tak platiť.
@petra372016 aj u nás tak bolo,provízia,len ak peniaze vymôže pre nás.
@petra372016 pozor pretože u nás raz prišla Prešovská firma vybaviť dlžníkom ich dlžoby a prišli o byt. Žienka podpísala papier v ktorom firme dala plnú moc robiť zmeny na katastri. Sudcovia to riešili a nič nevyriešili. Firma za nich zaplatila dlh 6 tisíc EUR a prišli o byt za 50 tisíc.
Treba si to dať vysvetliť,môžeš tam byť prítomná.Môj manžel sa tak dostal k peniazom,o ktorých nemal šajnu,že ich môže získať,tiež ho kontaktoval chlapík,že vie to vybaviť.Nám sa to oplatilo,ale teda nie cez firmu.