ahojte, je niekto z vas v tejto positivni? Ste s nou spokojni, ale je su nejake pripady, preco tam neprejst? Dakujem za odpovede
Uvazujem na prechod do tejto poistovne a rada by som vedela pre a proti...
ja skor kvoli malej...lebo napr. v unione sa zakladne ockovanie plati...vo Vzp som neplatila ale ked je pred krachom tak si hladam nieco ine
cetera, my sme v dôvere už celá rodina. Posledných dvoch členov našej rodinky som tam prehlásila teraz v septembri.
Ale neviem ti povedať, aká je. Kedže nič špeciálne sme nepotrebovali, čo musí preplácať poisťovňa. A dúfam, že to tak aj ostane. Ale majú kopec výhod, ak tam je poistená celá rodina.
No CRP u pediatra platime, vraj ostatne poistovne nie, iba dovera. Operacie pe dospelych teraz cakame, dovera vraj neplati, musime cakat. A napr. neviem sa objednat na vysetrenie stitnej zlazi, lebo doveru neberu. :(
@cetera ja som v dovere od jej vzniku asi, vyhodu som mala u zubarky, lebo zo vseobecnej mala malo terminov, museli dlho cakat, mna vzdy brala este v ten tyzden ako som sa objednala...
teraz uz sme v dovere vsetci...akurat idem dat preplatit manzelove ockovanie proti hepatitide...teda polovicu by mali uhradit myslim...
nevyhodu mame ze u nas krcny lekar nema s nou uzavretu zmluvu, tak hadam ho nebudeme potrebovat a ked, tak si niekam vycestujeme... 🙂
Sice prispievam po dlhsej dobe, no tiez by som rada pridala svoju skusenost. Lekarka mojmu 4mesacnemu syncekovi dala termin na hospitalizaciu na 2.2.2011, tak sme tam po vsetkych moznych vysetreniach a odberoch potrebnych pre tuto hospitalizaciu(mimochodom budu mu robit len CT ocka)dnes rano dorazili a uz ked sme mali pred sebou poslednu ambulanciu kde sa bolo treba hlasit, prave tam nam povedali ze poistovna Dovera sa zatial nevyjadrila k nasej hospitalizacii a ze nas nemozu prijat. Bola som strasne nahnevana, mam este skoro 3rocnu dcerku, musela som vybavit varovanie na tych par dni pre nu, plus vsetky tie vysetrenia co sme s malym pred tym absolvovali budeme musiet podstupit znovu. Nikto nam dopredu nic nepovedal, maju v tom riadny bordel.
Urcite premyslam o zmene poistovne pre mna aj celu rodinu. Pokial clovek nic nepotrebuje, je to super, ponukaju same vyhody-dobre sa to pocuva, no ked my chceme od nich nejaku banalitu, musime cakat....
@veronica1 plne s tebou suhlasim,ja potrebujem surne malej vybrat nosnu mandlu a termin sme dostali 3.7 😠 vraj skorej sa neda,lebo len 2mesiace trva kym sa uraci dovere sa k tomu vyjadrit,a to este neviem,aka bude odpoved 😨 to mam cakat,kym mi dieta ohluchne preboha?vraj sa s tym neda pohnut a v dovere to bude este horsie,nebudu platit za nic.preco ale na to musia doplacat nase deti,ved ono za nic nemoze ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ je to jeden velky bordel!!!!
@vlasa - mas pravdu, my sme ale nakoniec dobre dopadli, lebo som isla naspat do nemocnice za tou pani dr. co nas objednala na prijem a hovorila som ze sem zbytocne podstupili vsetky preodperac.vysetrenia a tak a ze to budeme musiet opakovat znova a ze je aj prave zdravy, no a oni usudili ze spravili chybu lebo nas v podstate na ten ich zoznam ani nedali a tak nas dali ako urgent a boli sme hned za 2dni prijaty, tak aspon nieco.
Inak odpoved ze asi vzdy kladna, akurat ze sa musi pockat v poradi na tom zozname, napr. na tom ocnom mozu zobrat na mesiac tusim okolo 25 deticiek, takze my ked sme boli na zozname okolo 50tky, tak by to trvalo asi tiez okolo tych 2mesiacov, plus cakat kedy bude aj v nemocnici volne. Nezavidim ti, no ked je to surne, tak oni mozu niekolko deti uprednostit-no to musi rozhodnut dr.-skus sa spytat nich v nemocnici.
@vlasa Tak my sme tiež celá rodina v Dôvere a mali sme s Ondríkom presne ten istý problém - ťažkosti s nosnou manďľou, ušami a jazykom už od jesene, termín OP 25.2.! Sluch na oboch ušiach v tom čase - len 30 %. Je to bohužiaľ tak, nabudúce sa budem pýtať na termín začiatkom mesiaca, kedy kvóty pre poisťovňu nebudú ešte vyčerpané. (Teda pevne verím, že žiadne nabudúce nebude 😉 .)
je smutne v tomto state,ze rukojemnici na presadzovanie moci a nahrabanie penazi su prave deti 😔 😔 😔 uz nema vyznam sa rozculovat,je mi to strasne luto ☹ ☹ ☹ dovera nikdy viac!!!
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/ktora-zdravotna-poistovna-je-najlepsia-pre-deti/
skus sa opytat aj tu
a vzhladom na to ze VZP je pred krachom, ani lepsiu variantu nepoznam. dovera je zatial najlepsia