Oplatí sa podať žiadosť na prehodnotenie invalidného dôchodku?

25. jan 2024

Dobry den. Bol mi schvaleny pred rokom ciastocny invalidny dochodok s diagnozou tazka depresia. Medzicasom som bola hospitalizovana z dovodu pojedenia liekov. Plus mi dopisali diagnozu aj depresia tazka a aj bipolarna porucha. Oplati sa ziadat o prehodnotenie zdravotneho stavu alebo je to zbytocne ? Prosim nesudte mam aj hlasy aj panicke ataky. Postupne sa pridruzuju problemy a snazim sa pracovat aj napriek tomu ale ide to tazko 😔

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. jan 2024

@taynee teraz mam 55 percent uznanych a prehodnotenie mam az 2025

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. jan 2024

@taynee mala som len jednu diagnozu a to je tych 55 percent teraz mam uz dve plus dalsia hospitalizacia z dovodu predavkovania zamerneho. Hospitalizovana som bola 2x v liecebni som nebola

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alickapusinka
25. jan 2024

Mám kolegyňu mala plný ID bola viac krát v liečebni cez rok a teraz bola na prehodnotení mala aj papiere a plnú jej vzali a dali polovičnu.

autor
25. jan 2024

@taynee mam antipsychotika ano

autor
25. jan 2024

@alickapusinka vzali jej plny ? To som prekvapena

alickapusinka
25. jan 2024

hej prišla s plačom že vieš čo že mi zobrali plný dali polovičný. Aj kamarátka hovorila že jej sestre onkologickej pacientke tiež vzali plný a dali polovičný lebo že už chodí len na ambulantnú chemoterapiu. To je katastrofa .Ja mám 7 diagnoz a zamietli mi nedali mi nič.

autor
25. jan 2024

@alickapusinka tak to ma mrzi. Tak to aby sa clovek bal prehodnotenia

alickapusinka
25. jan 2024

áno presne mne nedali nič .Kopec je lajdákov a potom pre tých ktorým treba ID potom nie je. Mám znameho a hovorí mi že som plný invalid ja reku čo Ti je a ON že bolia ho nohy a mal známu lekárku na SP tak mu dala plný ID.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. jan 2024

@alickapusinka no tak toto je uz ozaj smutne